ITG-Racingteams deltog i dette års Copenhagen Historic Grand Prix, som blev afholdt D. 03-04 August, ved Grøndalscentret ved Bellahøj – København.

Det startede ud med en tidtagning lørdag morgen, og efter ITG-Raceren havde varmet dækkene op og var klar til at sætte en god tid, spildte en deltager olie på en stor del af banen. Det betød at teamets bedste tid var: 1:24,111 hvilket rakte til en startplacering som nr. 13, hvilket hele teamet ikke var helt tilfredse med.

Heat nr. 1 var lørdag eftermiddag, hvor ITG-raceren startede på 13. pladsen, og efter en god start avanceret op til 8 pladsen. Et stort uheld gav rødt flag og ITG-Raceren sluttet på en 8. plads med bedste tid: 1:20,547.

Søndag morgen skulle 2. heat køres, ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 9 og fik igen en god start og lå nr. 5 efter første sving. Efter en lang intens jagt med de forankørende og de bagvedkørende, lykkes det at holde 7. pladsen hjem, med bedste tid: 1:18,730, hvilket er det hurtigst tid ITG-Raceren nogensiden har kørt på CHGP.

3. og finale heat skulle køres søndag eftermiddag og ITG-Raceren havde en startplacering som nr. 7. Starten gik godt og ITG-Raceren kom op på 3. pladsen og selvom at der blev kørt alt hvad rammer og tøj kunne holde, lykkes det desværre ikke at holde pladsen hjem. ITG-Raceren sluttede på en 6. plads.

Samlet slutplacering til ITG-Racingteam på CHGP. 2019 blev en flot 6.plads.

ITG-Racingteam er tilfredse med weekendens indsats og resultat.

Tak til alle som kiggede forbi, støttede op, og hjalp til igennem hele weekenden.

Kilde: ITG-Racingteam Aps

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.