Spændende arrangementer i Havdrup Kirke

Børn skal da arbejde

Er du enig? Skal børn hjælpe til hjemme uden at få penge for det?

Kom og hør journalist og forfatter Karen Lumholt sætte fokus på barnet som bidragsyder i familien. Hun mener, at mange problemer både i institution og skole kunne løses, hvis forældre havde overskud til at lære deres børn at tage del i alle de praktiske opgaver i hjemmet.

Der er lagt op til debat for børnefamilier og andre med fingeren på pulsen om dette hotte emne i Havdrup Sognehus onsdag den 10. oktober kl. 19.30.

Kaffe og kage i pausen, entre alt inkl. 50 kr.

Fællessang giver glæde i efteråret

Voksenkoret Seadrops og organist Peter Plougmann inviterer til en times fællessang i Havdrup Sognehus torsdag den 11. oktober kl. 18.

Publikum er med til at foreslå sange fra Højskolesangbogen, og aftnen slutter med en sandwich og lidt at drikke til, så ingen skal gå sukkerkold før aftensmaden.

Torsdag den 1. november bliver der Spil Dansk aften.

Hvordan er det at blive gammel i Afrika

Selvfølgelig bliver de også gamle i Afrika, men hvordan er det, når samfundet ser helt anderledes ud end vi kender det fra velfærdsstaten Danmark?

Ibrahima Sory Diallo, som nogle måske husker som den farverige fortæller fra HavdrupNatten i februar, stammer fra Afrika, men bor i Malmø. Han gæster Sognecaféen i Havdrup Sognehus tirsdag formiddag kl. 10-12 den 16. oktober.

Han underholder med afrikanske fortællinger og vil også fortælle om det at blive gammel i den afrikanske kultur.

Det er gratis at være med, og alle interesserede er velkomne.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.