Her er Kristian! Kristian er 32 år og ejer og driver KREBS-ARNBO, Autoriseret El-Installatør.

Kristian havde uddannelse indenfor økonomi, og vidste hurtigt derefter, at han ville noget indenfor el-branchen – for så, at starte sit eget firma. Kort efter modtagelse af sit svendebrev, tog han derfor el-installatør og leder uddannelse og sådan startede KREBS-ARNBO i primo 2013 🙂

El-branchen er OGSÅ Kristians hobby og han følger med i alt og har især stor interesse indenfor IHC/KNX, energi-optimering mv.

Hvis Kristian pludselig løber stærkt, er det fordi brandmands-bipperen bipper og ellers skulle det da lige være, hvis han fik øje på en??? Hindbærsnitte, Jordbærkage eller en pose bolcher?

Ejer af KREBS-ARNBO Kristian

Her er Christian! Christian er 44 år og har stor erfaring i el-branchen – faktisk, sådan ca. 25 år.

Christian har prøvet en masse forskelligt igennem alle årene og har yderligere fundet stor interesse indenfor nybyg, samt alarm & overvågning, hvilket han i øvrigt er super skrap til!

Christian har altid en sjov kommentar i ærmet og når han har fri, hygger han sig med at være fodboldtræner for en masse drenge! Tror I også, at Christian spiller oldboys? 

Her er Christian

Her er René! Rene er 19 år og gik direkte fra efterskole og startede på uddannelse i Roskilde, som elektriker. René har været hos os i et par år og om lidt skal han allerede på sit 3. skoleophold – H3.

René har stor interesse indenfor videoovervågning og IHC, og måske ligger det allerede i kortene, at han vil videre på el-installatør uddannelsen.

Rene går ikke kun op i håndbold, når fodbolddamerne går videre i EM, men har selv spillet håndbold i mange år. Hvilken spiller-position tror I René har på banen? Målmand, fløj eller streg? 

Her er René

Her er Casper! Casper er 22 år og har prøvet en masse spændende ting efter folkeskolen. Herefter vidste Casper, at han ville noget indenfor el-branchen, hvorfor han startede uddannelse som elektriker, på skole i Roskilde – og nu, er hos os!

Casper er super imødekommende og er altid klar til at hjælpe jer/ kunden! Ser I Casper efter arbejde, er han sikker ude og løbe sig en tur! Vi har fundet ud af, hvad der kan få smilet HELT op til ørerne på Casper – kan I gætte hvad?! Peberfrugter, Piratos eller skumbananer? 

Her er Casper

Her er Jan! Jan er 50år og har stor erfaring i el-branchen – faktisk, sådan ca. 30år!

Jan har yderligere stor interesse indenfor energioptimering og sætter en dyd i sit arbejde. Jan er nok det vildeste morgenmenneske vi kender OG ikke mindst den største grill-mand! Gad vide hvor mange Jan har 3, 5 eller 7?! 

Her er Jan

 Kilde: KREBS-ARNBO

 

Deltag i debatten
Del.