Carl Woodard stopper som første herre træner i Solrød Comets efter to år. Klubben har været glad for at Carl Woodard har været 1. holds træner i de år, så da kortene til den kommende sæson skulle deles blev alt vendt og her fandt formanden og coach Carl at hans expertise kunne bruges på en anden måde.

Dette gjorde at de to satte sig ned for at løse kabalen for hvad der skulle ske. Her var et af kortene, at Carl skulle tiltræde som sportschef i Solrød Comets og hvad skulle der så ske med herreholdet. Samtidig så herreholdet ud til at blive ganske interessant, da flere unge spillere havde besøgt klubben i løbet af sommeren og havde ytret ønske om at komme til Solrød Comets. Dette gjorde at Carl Woodard skulle tænke sig godt om.

Carl Woodard udtaler. ”Med den talentmasse der har besøgt Solrød, vil der ikke være tvivl om en placering i toppen. Dog har en del af dem haft andre ønsker, der ikke var i overensstemmelse med seniorbold. Dette gjorde at jeg valgte at skifte nu, da jeg har trænet holdet i to år og det er lang tid i basketballverdenen.”.

Carl fortsætter. ” Jeg er dog faldet så godt til i Solrød, at jeg har afslået flere tilbud, og da Henrik Sandberg foreslog at jeg kunne hjælpe til med den daglige administration samt være med til at bygge klubben op til noget større, forhåbentlig, fandt jeg det så spændede at jeg ikke kunne sige nej”.

Udover sportschef overtager Carl klubbens U19 herre, som skal gøres klar til deltagelse i den landsdækkende række i sæson 2016/17. Her vil hovedparten af spillerne have deres sidste sæson som U19 spillere og de skal derfor styrkes til at spille 1. division og dette gøres bedst i denne række, hvor de kommer op imod de bedste fra deres årgang.

”Carl skal også være elite talenttræner for de bedste unge spillere som i den kommende sæson vil blive inviteret til ekstra træning. Udover disse opgaver vil han stå for udvikling af vores trænere, så vi fremover vil have en rød tråd igennem klubbens hold.” Udtaler formand Henrik Sandberg.

Med denne satsning er forventningerne store til at klubben inde for få år vil være klar til mere og ungdomsarbejde vil være med fremme hvor de bedste er.

Ledelsen har brugt den sidste tid på at finde emner til at træne herreholdet og er meget tæt på at få også denne position fyldt ud.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.