Kokkene Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg køber, ligesom en række andre
af Københavns stjernekokke, en del vine hos den lokale vinmand,
Helge M.L. Sidor, der har vinimporten Compagniet i Jersie Landsby.
Nu tager Nikolaj og Mikkel så en tur på landet og laver
dejlig mad fredag den 17. juni kl. 18.30.

Helge M.L. Sidor fortæller: ”Jeg syntes det er ærgerligt, at der ikke rigtig er nogle spisesteder i Solrød Kommune, der virkelig giver den gas og leverer gastronomiske oplevelser på det allerhøjeste niveau, så derfor har jeg længe gået og pønset på at lave et arrangement, hvor både super mad, dejlige vine og god stemning går op i en højere enhed, og Helge fortsætter entusiastisk: ” Derfor er jeg både glad for og stolt over, at Nikolaj og Mikkel, der for mig, er nogle af de allerbedste kokke vi har i Danmark, har sagt ja til at komme til Jersie, for at skabe en stor gastronomisk oplevelse.”

”Mikkel Maarbjerg har jo tidligere haft to stjerner i Michelin-guiden på Kommandanten og på Ensemble i København. Nu driver han sammen med Nikolaj Kirk, virksomheden KIRK+MAARBJERG, der dels laver kokkeskoler og private dining i deres kulinariske studie på Vesterbro, dels laver store gastronomiske events over hele Danmark, og altså nu også i Jersie,” tilføjer Helge med et stort smil.

”Da jeg fortalte Helen & Hilmar Thomsen, der ejer Malesgård, hvor Compagniet har ligget siden etableringen i 1998, om at lave ”Stjernegastronomi i Haven” hos dem, blev de straks meget
begejstrede, og var helt vilde med idéen. Hilmar gik f.eks. straks i gang med at male nogle af længerne på gården, og som han sagde, vi fælder da gerne et par træer og beskærer nogle buske hvis teltene ikke kan være der!” Uddyber Helge M.L. Sidor.

Derefter præsenterer Helge med stolthed i stemmen menuen og vinene:
”Nikolaj, Mikkel og jeg har besluttet, at vi starter stående i haven med appetizers og Grand Cru Champagne fra Edmond Barnaut. Derefter sætter vi alle gæsterne ved de store borde i teltene, og
så serverer vi en fire-retters menu, lavet med kærlighed, og skænket med rolig og kærlig hånd fire topvine. Først hvide asparges med flammegrillet kammusling og Chablis 1er Cru Beauroy 2012 fra Geoffroy. Anden ret er fransk unghane med grønne asparges, ramsløg og morkelvinaigrette, hvortil vi serverer Chambolle Musigny 1er Cru Les Sentiers 2013 fra Marchand. Hovedretten er braisseret kalveskank og risotto med sommertrøffel, og fra Magnumflaske Barbera d’Alba Valletta 2011 fra Alario. Vi slutter af med lidt sødt i form af Knust citron/honning tærte med vaniljeis og bagte rabarber, og hertil La Magendia 2011 fra Clos Lapeyre ligeledes fra magnum flaske. Det bliver en stor aften i haven på Malesgård hos Compagniet, tro mig.”

”Der er allerede solgt rigtig mange billetter, men vi har stadig nogle ledige pladser i teltene. Så hvis du er interesseret? Kan du kontakte mig (red. Helge Sidor) enten per e-mail: helge@compagniet.dk eller
på tel. 23 43 67 89. Prisen for arrangementet er kr. 795,00 for mad, vine og masser af godt humør!
Du kan også læse mere om det hel på www.compagniet.dk – Jeg glæder mig til at se dig på Compagniets Vingård fredag den 17. juni”, afslutter Helge M.L. Sidor.

Resumé:

”Stjernegastronomi i Haven” med KIRK+MAARBJERG hos Compagniet
Fredag den 17. juni 2016 kl. 18.30 på Compagniets Vingård, Åsvej 3, Jersie, 2680 Solrød Strand

Appetizers med Grand Cru Champagne
4-retters menu med en super vin til hver ret

Pris per kuvert kr. 795,00

Tilmelding direkte til Compagniet på tel. 23 43 67 89 eller per e-mail: helge@compagniet.dk
Yderligere detaljer om arrangementet findes på Compagniets hjemmeside: www.compagniet.dk

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.