Din lokale vinmand Helge M.L. Sidor inviterer til vinsmagning lørdag den 5. december kl. 13 – 16 på Compagniets Vingård på Åsvej 3 i Jersie Landsby.

 Helge M.L. Sidor fortæller: ”December er en måned hvor vi både fejrer Jul og Nytår, og hvor der skal spises en masse dejlig mad. For mig er det dog lige så vigtig at drikke noget god vin til julemaden.

Den bedste måde at vælge den vin du skal drikke er selvfølgelig ved at smage den selv, og det kan du kommer til hele tre gange i december måned hos Compagniet, den 5. december, den 19. december og så den helt specielle nytårssmagning tirsdag den 29. december.”

”Den helt store fordel er at alle tre vinsmagninger er gratis og der er ingen tilmelding, du dukker bare op i åbningstiden. Der kommer rigtig mange hyggelige mennesker på gården, og stemningen og humøret er i top, og jeg har altid en god historie om vinene og menneskerne bag dem,” fortsætter Helge med smil på læben.

”Smageprogrammet for lørdag den 5. december består af 5 vine, 4 fra Italien og 1 spansk, som alle passer til den danske Julemad. Rødvinene er Nebbiolo d’Alba 2008 Cascinotto fra Claudio Alario i Piemonte, Crianza 2012 fra Carmelo Rodero i Ribera del Duero og sidst men ikke mindst Cerviolo Rosso 2010, en supertoscaner fra San Fabiano Calcinaia. Herudover er der også både en hvidvin og en dessertvin fra Italien.  Smageprogrammerne for de to eftefølgende vinsmagninger kommer senere,” afslutter Helge.

Hvis du vil læse mere i detaljer om Compagniet, vinsmagningerne og hvad der ellers foregår hos Compagniet kan du checke hjemmsiden ud: www.compagniet.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.