Udvikling og vækst kræver nye rammer for A-Fys, som de sidste 13 år har ligget på strandvejen. Snart er det slut i de rammer for familievirksomheden, som blev startet af Lene Abildhauge og siden er drevet videre af hendes to børn Jo og Mark Abildhauge. De har nemlig gjort det så godt og effektivt, at der er behov for endnu mere plads, og det får de i de nye lokaler på Langager, som slår dørene op 7. marts.

De to nuværende ejere af A-Fys har det ikke fra fremmede, når de driver klinikken godt. Den blev nemlig startet af deres mor Lene Abildhauge helt tilbage i 1980 og flyttede efter en årrække til Solrød. Her har den ligget siden 1989, de sidste 13 år i de nuværende lokaler. Det er her borgmester Niels Hörup lægger vejen forbi til en snak om vilkårene for at drive virksomhed i kommunen, og for at høre mere om planerne for virksomheden.

”Jeg er rigtig glad for, at det går godt for lokale virksomheder som A-Fys. Det er godt for alle parter at få skabt arbejdspladser, vækst og udvikling”, siger borgmester Niels Hörup. ”Det vil vi gerne understøtte, så godt vi kan, selvom vi jo ikke kan hjælpe dem med det vigtigste – kunderne. Det må de selv klare, og det gør de jo rigtig godt her hos A-Fys.”

Udvikling og effektivisering
Hos A-Fys er der flere forskellige behandlingsformer og fagligheder, og der bliver hele tiden tænkt i nye muligheder. Der er både samarbejder med private virksomheder, som f.eks. kan få en holdtræning i skurvogn, komplet med sikkerhedssko og -hjelm, og samarbejde med offentlige myndigheder, herunder Solrød Kommune, som har givet mulighed for forløb for langtidsledige, som ud over den fysiske behandling er blevet hjulpet med få løst andre dagligdags udfordringer.

Det er i det hele taget et holistisk og løsningsorienteret syn på kundernes problemer, der præger virksomheden.

”Vi må hele tiden prøve at finde ud af hvad der kan lade sig gøre, og vi er innovative i vores tilgang til både vores kunder og selve virksomheden” siger Jo Abildhauge. ”Vi ved, at man kan komme langt med træning – ofte længere end man selv er klar over. Derfor er vi altid parat til at finde det rigtige niveau for træning og udfordring for hver enkelt kunde”.

Udover klinikken er der også et cykelhold (Team A-Fys) at holde styr på, og der er overvejelser om at tilknytte en ergoterapeut og en jordemoder. Idéer er der nok af, og der er højt til loftet i både overført og bogstavelig forstand, som borgmester Niels Hörup bemærker på vej ud af døren.

”Det er endnu en grund til, at det bliver godt at flytte. Der er så højt til loftet her, at det er svært at nå op at skifte pærer i lamperne i loftet”, slutter Jo Abildhauge af med et grin.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.