Elvis og hans seje holdkammerater fik fornemt besøg til gårsdagens træning på kunststofbanen i Solrød

Brøndby IF´s Cheftræner Alexander Zorniger er en mand med hjertet på rette sted, og besøget af Elvis til pokalfinalen i Parken sidste torsdag, har rørt ham dybt.

Der er ingen tvivl om, at alle Brøndbyfans har taget Alexander Zorniger til sig med stor kærlighed og respekt.

Elvis og hans holdkammerater var i fuld gang med dagens træning, da Alexander Zorniger kom gående på sidelinjen sammen med hans forlovet Kristina og deres lille datter Liva. Der gik ikke længe før de første drenge opdagede, hvem det var der stod på sidelinjen, og flere af drenge gik forsigtigt hen og hilste på Zorniger.

Zorniger delte t-shirts ud til Elvis og hans seje holdkammerater

Alexander Zorniger havde Brøndby t-shirts med til alle de seje drenge på holdet, og det var helt sikkert noget der faldt i god jord hos alle drengene. Det var svært at se hvem der nød det mest, men der var ingen tvivl om, at Zorniger befandt sig i sit rette element på fodboldbanen sammen med en flok ivrige og fodbold glade drenge.

Zorniger tog sig god tid til at skrive autografer og mange fik taget billeder sammen med ham. Det var en stor oplevelse for drengene og ikke mindst alle forældrene og trænerne, som smilende så til fra sidelinjen. Der var selvfølgelig også tid til at snak med Elvis, hans storebror William og hans mor Kristina.

Zorniger og Elvis

Efter kort tid fortsatte træningen og drengene trænede videre med stor iver og dejlig upåvirket over, at Brøndby IF´s succesfulde Cheftræner Alexander Zorniger stod på sidelinjen og fulgte med i deres træning. Det var en fantastisk og rørende oplevelse at stå på sidelinjen og følge med.

Zorniger og Elvis storebror William

På fredag er Alexander Zorniger klar på sidelinjen, når Brøndby kan komme endnu tættere på guldet, når de møder AC Horsens på udebane.

STORT Tak til Alexander Zorniger for besøget.

Foto: Kristina Green Hyllegaard (Elvis mor)

Skrevet af Lotte Bøgevig

 

 

Deltag i debatten
Del.