Kenneth Hansen som i 2015 vandt  “Slagterprisen i dagligvarebutikker” er pludselig gået bort af et slagtilfælde fredag den. 1 februar 2019.

Kenneth blev kun 40. år gammel men på trods af hans unge alder var han en meget respekteret og dygtig slagter. Da Kenneth vandt den fornemme og velfortjente pris for hans arbejde som Slagtermester i SuperBrugsen Havdrup. Han var med til at sætte den lille sjællandske by på landkortet.

Kenneth ville noget med butikken, der var fokus på råvarerne og på at kunderne skulle have den bedste vejledning. Han var også god til at motivere sit personale og dele ud af hans store viden i. Der var ingen tvivl om, at Kenneth havde en stor kærlighed til sit fag.

Kenneth Hansen (til venstre) vinder af Årets Slagterpris 2015

Kenneth havde dengang følgende kommentar, da han havde fået overrakt prisen:

-Jeg er totalt stolt og overvældet. Det er en anerkendelse af det arbejde, jeg har lavet igennem mange år, så jeg er simpelthen så glad. Det var et stærkt felt, jeg var oppe imod, så det gør mig ekstra stolt over at vinde. Samtidig vil jeg også rose mit hold. Vi inspirerer hinanden og gør hinanden bedre.

Kenneth forlod sin stilling i SuperBrugsen Havdrup i 2017, for et job som slagtermester i Meny. Og her arbejdede han frem til sin alt for tidlige død.

Kenneth efterlader sig sin kone Birgitte samt 4 børn, parret boede i Gilleleje.

Kenneths kone udtaler: “Kenneth var en super dejlig far og mand”

Begravelsen har fundet sted

Viborher.dk vil gerne udtrykke vores dybeste medfølelse til Kenneth´s familie og venner i denne svære tid

Ære være Kenneths minde

Læs artiklen her fra 2015 hvor Kenneth vandt den fornemme pris

Kilde: Viborher.dk

 

Deltag i debatten
Del.