Har du en sangskriver gemt i maven, eller kunne du tænke dig at få det? Så kom til sangskriverworkshop på musikskolen lørdag den 2. marts

Er du typen, der hele tiden går og finder på små melodier, skriver sange eller finder på digte? Så kom til sangskriverworkshop for 12-18-årige på musikskolen med vokalist og sangskriver Birgitte Lyregaard.

Her kan du både få feedback og ny inspiration, du bliver udfordret og inspireret og få masser af værktøjer, du kan tage med dig hjem og lege videre med.

Dagen igennem får du opgaver, der hjælper dig i gang og videre med at skrive sange, og målet er, at du får mindst én færdig sang med hjem og begyndende spirer til mange flere i fremtiden.

Medbring blot en mobiltelefon, et sæt hovedtelefoner med minijackstik, en god pen til at skrive med, din yndlingsnotesbog, en lækker madpakke og drikkelse til frokostpausen.
Så ruller det!

Hvis du har idéer eller skitser til sange, så tag dem med.

Workshoppen er arrangeret af Solrød Kommunale Musikskole og UngSolrød og finder sted lørdag den 2. marts kl. 10-16 på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 27A.

Det koster 50 kr. at deltage, og der kan max være 10 deltagere på holdet.

Du tilmelder dig ved at gå ind på www.ungsolrod.dk og finde holdet.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.