Tirsdag d. 21. november 2017 er der kommunevalg, hvor 10 partier og lister stiller op til kommunevalget i Solrød for de næste 4 år.

Venstre, Dansk Folkeparti, og Havdruplisten har indgået valgtekniskforbund. Aftalen har til formål at maksimere antallet af mandater samt undgå stemmespild ved kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017.

Karina Bergenholtz, formand for Havdruplisten udtaler: “Det glæder os, at vi har indgået valgforbund med Dansk Folkeparti og Venstre, så vi på den måde ikke spilder evt. overskydende stemmer.”

Karina Bergenholtz formand for Havdruplisten

Det er et samarbejde mellem 3 forskellige partier, der på trods af klare meningsforskelle og holdninger til udviklingen i Solrød kommune, er gået sammen for at fremme det samarbejde, der har kendetegnet byrådet i den nuværende valgperiode. Det er kendetegnene for partiernes fælles ønske om samarbejde, at alle 3 partier, har været en del af alle budgetforligene i den nuværende valgperiode, ligesom de alle 3, er med i det budgetforlig der skal vedtages på næste byrådsmøde

Formand for Venstre, Benjamin Lindberg udtaler: “I Venstre har vi altid haft tradition for at samarbejde med alle partier, og har igennem mange år haft valgforbund med DF, derfor er vi også glade for, at kunne byde Havdruplisten velkommen”

Benjamin Lindberg formand for Venstre

Jens Fiskbæk formand for Dansk Folkeparti tilføjer: “Håbet med det styrkede valgforbund er jo, at det kan sikre valgforbundet et ekstra mandat og at vi med denne aftale, kan skabe en god grobund for et fremtidigt godt samarbejde, til glæde og gavn for alle 3 partier”.

Jens Fiskbæk formand for Dansk Folkeparti

Kilde: Benjamin Lindberg

 

 

Deltag i debatten
Del.