Socialdemokratiet var på gaden for at støtte opmærksomheden om brystkræft. I samme anledning blev der talt borgernær kernevelfærd med de handlende. Det foregik i forbindelse med aftenåbning i Solrød Center.

Hvis vi sænker skatterne går det ud over velfærden. Når andre partier mener, at vi både kan sænke skatten og sikre bedre velfærd, svarer det til at blæse og have mel i munden samtidig. Derfor vil vi gerne investere i langsigtet kernevelfærd og ikke formøble vores økonomiske opspring i kortsigtede skattelettelser´ udtaler Jonas Ring Madsen, der er byrådskandidat for Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet spurgte de handlende om, hvad der er vigtigt for dem, hvis de kun måtte sætte et kryds på den medfølgende planche, hvor emnerne var: Uddannelse, Ældrepleje, Sundhed, Børn og Skattelettelser.

De handlende, som Socialdemokratiet mødte I Solrød Center, var ikke i tvivl om, at den borgernære kernevelfærd er det vigtigste. Jonas Ring Madsen uddyber: ”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at borgerne i Solrød mener, at den borgernære kernevelfærd er vigtigst for dem. Vi går til valg på at investere i langsigtet kernevelfærd, så vi er glade for, at der er så stor opbakning til de visioner, som vi i Socialdemokratiet kæmper for”.

For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at en enkelt borger mente, at skattelettelser var det vigtigste politiske emne i kommunalvalgkampen.

Kilde: Jonas Ring Madsen

Deltag i debatten
Del.