Lørdag den 2.juni kl. 11.31 fik politiet den første henvendelse om ulovligt parkerede biler i området ved Karlstrup kalkgrav og særligt på Silovej, hvor skilte med parkering forbud var opsat.

En patrulje kørte til området og udstedte indledningsvist syv parkeringsafgifter til ulovligt parkerede biler. Senere på dagen fik politiet flere anmeldelser om flere ulovligt parkerede biler på Silovej, som efterhånden var så tæt pakket med biler, at lastbiler næsten ikke kunne passere ad vejen til industrivirksomheder i området.

Endnu en patrulje samt en færdselsbetjent blev sendt til området, hvor politiet i løbet af dagen udstedte i alt 44 parkeringsafgifter til bilister, der formentlig nød det gode vejr i naturområdet ved kalkgraven.

Opdatering fra Politiet torsdag morgen:
Mandag eftermiddag fik politiet igen henvendelser om, at der på Højagervej, Tåstrupvej og Silovej var parkeret mange biler, hvis førere og passagerer formentlig var gæster ved Karlstrup kalkgrav i det gode sommervejr. Politiet har noteret sig, at der jævnligt er problemer med mange biler i området og herunder, at en del biler ofte holder ulovligt parkeret. I samarbejde med vejmyndigheden (Solrød kommune) kigger politiet nu på problemet for at vurdere, om der kan gøres andet end at udstede parkeringsafgifter til de ulovligt parkerede biler. Problemet er også nogle gange, at større køretøjer har svært ved at passere på f.eks. Silovej ind til virksomheder i området, ligesom ulovligt parkerede biler kan være til gene for eventuelle udrykningskøretøjer i tilfælde af ulykker i eller ved kalkgraven. Opfordringen fra politiet lyder derfor på, at skiltningen respekteres, og at man som gæst måske overvejer muligheden for tohjulet transport til området.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.