Tirsdag d. 24 oktober 2017 mødte Uglegårdsskolens pigehold Strandskolen i Karlslunde.

Vejret var trist og vådt da Uglerne mødte forventningsfulde op til dagens opgør i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

Begge hold nåede at varme op i tørvejr, inden himlen åbnede sine sluser. Men det skulle vise sig, at ikke engang dårlig vejr kunne slå de seje Ugler ud af kurs.

Opvarmning inden dagens kamp

Strandskolens helt store profil Kirsten Madsen var ikke med til dagens kamp pga. terminsprøver og det viste sig hurtigt, at Strandskolen var presset uden deres store profil. Allerede efter få minutter får Uglerne en stor chance men det lykkedes Strandskolens midtbanespiller Vanessa Mikkelsen at redde hjemmeholdet for en hurtig scoring i eget mål.

Men det skulle hurtig vise sig at Uglerne var flyvende og 3. min inde i kampen scorer Uglernes højreback Karoline Rasmussen til stillingen 0-1 til Uglerne.

Uglernes 2 angribere i dagens kamp Lisa Lynggaard og Stephanie Nielsen boltrede sig oppe foran, og det lykkedes hurtigt Lisa at få scoret til 0-2 efter en assist fra Stephanie. Kort tid efter var rollerne dog byttet om, det var nu Stephanie som fik scoret til 0-3.

Uglerne sad nu totalt på kampen og efter 12.min spil får Mathilde Bøgevig scoret til 0-4. Kort tid inden afslutning på første halvleg får højrebacken Karoline Rasmussen scoret til 0-5.

Strandskolen prøvede fra 2.halvlegs start at få presset spillet længere frem, men Uglernes stærke fire-backkæde med Anfører Astrid Dobel, Anna Fønss, Dalal Look og målscorer Karoline Rasmussen ville det anderledes, og gav intet plads til Strandskolens angribere.

6.min inde i 2.halvleg får Stephanie Nielsen så igen udbygget føringen med målet til 0-6 og spændingen var
nu reelt set slut og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Kort tid efter får Uglerne tildelt et straffespark da en af Strandskolens spillere havde hånd på bolden. Isabella Laybourn fra Uglegaardsskolen scorer sikkert og udbygger føringen til 0-7. Slutresultatet på kampen ender med at blive 0-8 da Lisa Lynggaard får scoret få minutter før slutfløjtet.

Det var ikke det store Anna Rossil havde at bestille i målet mod Strandskolen, de få ting der kom tog hun sig af. Det er nu 3. gang i træk at hun holder buret rent, og med en målscore på 48-0 viser hun sin styrke. Til dagligt står Anna ikke på mål, men er anfører på Solrød FC U16 hold, hvor hun spiller i midterforsvaret, men hun har stået på mål i flere år, så hun ved godt hvad det drejer sig om. Der er dog en bid vej op til storebror Simon Rossils rekord, han har i øjeblikket stået 12 kampe i træk for Brøndbys U17 liga hold uden at der er gået mål ind på ham, det er Danmarks rekord.

Uglernes målmand Anna Rossil

Uglerne vinder velfortjent og det var tydeligt, at de kæmpede som et hold og alle gav sig 100%.

Kampens Fidusbamse bliver uddelt til Karoline Rasmussen, som scorede 2 af kampens 8 mål

Uglerne vinder velfortjent og det var tydeligt, at de kæmpede som et hold og alle gav sig 100%.

Uglernes Karoline Rasmussen fik fidusbamsen, for et flot kamp TILLYKKE

Uglerne skal møde Hedelyskolen fra Greve i næste runde, dato og tidspunkt er endnu ikke offentliggjort.

Kilde: Lotte Bøgevig

Deltag i debatten
Del.