Fredag d. 6 oktober kl. 07.45 anmeldte personalet i en børnehave på Parkvej, Solrød Strand, at en mand havde truet en af de ansatte på livet.

Manden havde peget på en kvindelig ansat og efterfølgende kørt sin hånd med en pegende finger tværs over halsen, ligesom manden fra børnehavens garderobe havde taget et billede af medarbejderen, som han spyttede på. Personalet var bekendt med mandens identitet.

Kl. 08.49 anmeldte en 73-årig mand fra Solrød Strand, at mand, som han kendte, havde gået tæt forbi ham tæt ved hans bopæl og truet med, at han ville blive straffet for de løgne, som den 73-årige spredte om den bekendte. Yderligere havde manden formet sin hånd som en pistol og prikket den 73-årige på kroppen.

Da det ikke var første gang, at der var en uoverensstemmelse mellem den 73-årige og den mistænkte, indledte politiet straks en eftersøgning af den mistænkte – en 46-årig mand fra Solrød – som udramatisk blev anholdt på sin bopæl fredag formiddag. Han blev sigtet for de fremsatte trusler og blev lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for flere forhold vedr. trusler og vold.

Retsmødet i Retten i Roskilde sluttede med en varetægtsfængsling foreløbigt frem til den 2. november 2017.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.