Kom med på en sejltur i Køge Bugt med skonnerten FULTON

FULTON af Marstal er i Køge søndag den 3. juni. – Kl. 15.00 afsejler skonnerten fra Køge Havn. Alle interesserede kan komme med og få en unik mulighed for at mærke historiens vingesus. Oplevelsen venter for både forældre, børn, børnebørn og bedsteforældre. Der er plads til 60 personer om bord, og hvis vejret tillader det, hejses sejlene.

På turen serveres skipperlabskovs som en del af billetprisen, der udgør 250 kr. for voksne. Børn under 15 år kommer med for 125 kr. Drikkevarer må ikke medbringes, men skal købes om bord. Indtægterne går ubeskåret til FULTON projektet.

FULTON af Marstal

Skonnerten Fulton blev bygget i 1915 i Marstal af skibsbygmester C. L. Johansen til kaptajn Marius Eriksen. Skonnerten blev sat i fart på Nordatlanten, hvor den blandt andet sejlede klipfisk fra Newfoundland til Spanien. Fulton sejler primært lejrskoletogter med klasser fra grundskoler og ungdomsskoler. Af andre gæster kan også nævnes handicappede, arkæologiske dykkere, Lions Youth Exchange Program, spejdere og andre ungdomsforeninger. Gæsterne er normalt med i fem dage, hvor de straks ved påmønstring inddeles i 3 hold, som på skift varetager alle de daglige gøremål på det gamle skib, herunder madlavning, sejlsætning og rortørn.

Tilmelding

Man skal tilmelde sig, hvis man vil med på sejlturen. Turen varer ca. 3 timer. Bindende tilmelding sker efter ‘først til mølle’-princippet til mailadressen; tomlund45@gmail.com med navn, og antal deltagere eller på tlf. 2844 1192.  Arrangør er LIONS Køge.

Kilde: LIONS Køge

 

Deltag i debatten
Del.