Så er kommunevalget 2017 afholdt, og jeg vil gerne på Havdruplistens vegne sige tak for hver eneste stemme.

Vi er stadig repræsenteret i byrådet, som vi har været det i rigtig mange år, og hvor vi fik en plads i økonomi/teknik og miljø udvalget.

Det glæder os naturligvis, men det forpligter os også de næste 4 år. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til tilliden.

Vi fik lidt færre stemmer end i 2013, og jeg tror det bl.a. skyldes, at der er kommet rigtig mange nye borgere til Havdrup, som endnu ikke kender byens historie.

Velkommen til dem!

Havdruplisten vil gerne måles på, hvad vi bl.a. har været med til i den sidste periode. Vi har påtaget os ansvaret og er med i budgetaftalen for 2018. Jeg vil her nævne en større renovering og udbygning af Havdrup Skole, udbygning af Havdrup Vest med ny omkørselsvej, ny integreret institution Lindebo i Havdrup Vest, renovering og forskønnelse af Havdrup Center, samt mulighed for en kunststofbane ved Havdrup Idrætscenter.

I det nye byråd, som tiltræder 1. januar er der 7 nye “by rødder”. Jeg vil gerne byde dem alle velkommen og håber på et godt og bredt samarbejde de næste 4 år. Det er borgerne bedst tjent med.

Der skal også lyde en tak til de afgående byrådsmedlemmer for et godt samarbejde.

Solrød Kommune er det bedste sted at bo og leve i Hovedstadsområdet. Det er en meget veldrevet og økonomisk ansvarlig kommune, som lytter til borgernes ønsker og visioner. Den linje vil vi gerne være med til at fortsætte.

Vi ser frem til 4 nye spændende år med udfordringer og opgaver der skal løses, til glæde for os alle i Solrød Kommune og dermed også Havdrup.

Den opgave påtager vi os gerne!

Glædelig jul samt et rigtigt godt nytår.

Kilde: Byrådsmedlem for Havdruplisten – Henning Christiansen

 

Deltag i debatten
Del.