Lørdag den 21. april fra 10 til 14 går det atter løs med løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.

Lionsklubberne er i rigtigt forårshumør. Mange gode og sjove ting og sager er indkommet, klar til genbrugssalg fra lokalerne i den gamle store tilskuerpavillon, som ligger på Vollerslevvej 18 i Bjæverskov.  På første sal sælges glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, tøj, kobber og nips, el- og elektronik m.v.  Og i stueetagen findes masser af gode møbler af enhver slags. Mængder af bøger, CD’ere og LP-plader i stakkevis, cykler og alt mulig krims-krams.  Og denne gang er der et særligt stort udvalg af billeder, malerier og billedrammer. Forårsmarkedet er sprængfyldt med ting og sager.

Åbningstid er 10-14

Genbrugsmarkedet den 21. april afholdes på Travbanen i Bjæverskov. Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til 14. Der er gratis adgang. Mange benytter sig også af den velforsynede café, hvor man i en indkøbspause kan få både vådt og tørt.

I øvrigt tilbyder Lions kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Godt formål

Ligger man for øvrigt ligge inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at indlevere effekterne til Lions Genbrug, siger Per Juhl, der er Lions’ koordinator af genbrugsmarkedet. Genbrugsting og brugbare effekter kan stilles i genbrugscontaineren på KARA i Køge. Containeren er klart afmærket, og står lige indenfor til venstre, når man ankommer til pladsen.  Endelig kan man også kontakte Lions på 4088 3912 for aftale om afhentning af større partier af gode møbler eller dødsboer.

Det er LIONS Køge og Lions Køge Bugt i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet. Overskuddet går ubeskåret til Lions’ omfattende og humanitære hjælpearbejde både lokalt, nationalt og internationalt. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke bruges én eneste krone til administration, og hvor alle Lionsmænd- og kvinder arbejder frivilligt og gratis, slutter Per Juhl.

Kilde: LIONS KØGE

 

 

 

 

Deltag i debatten
Del.