Mange fremmødte til møde om kvinde cykling og mange har allerede sagt “det vil jeg også”. De vil også prøve at køre på racercykel i klub, de vil allerhelst lære sammen med andre kvinder og samtidig have muligheden for a køre sammen med mændende ind i mellem.

Rikke Bøttker der er initiativtager for projektet siger: Der er mange kvinder der synes det er svært at møde op i en cykelklub. Nogen tror ikke de kan følge med andre synes det er skræmmende med alle de mænd “der kan det hele” og det kan de slet ikke griner Rikke.”

Derfor har vi lavet holdet for kvinder i Solrød Cykling. Kvinderne skal først og fremmest lære at køre på racercykel, at køre i en gruppe og køre med de der mærkelige pedaler. Og det gør vi så på et niveau hvor alle kan være med. Vi kører ikke så langt i starten, vi stopper op undervejs og snakker om de udfordringer der må være.

Det vigtige hvis du vil være med er at du skal møde op med en racercykel, en hjelm og være klar til at køre med klikpedaler efter nogle gange – det er en fordel hvis du har lidt grundkondition. Cykling er en udholdenhedssport, derfor anbefaler vi også, at man kommer til træning hver gang og derved kan bygge formen op sammen med de andre.

Solrød Cykling tilbyder: Kvindelige trænere, teknik træning (lær at køre på racercykel) Niveau afstemt efter deltagere, vækrstedsaften og meget mere.

Hvis du vil med kan du deltage helt gratis de første to onsdage i april. DU skal blot melde din ankomst til Rikke Bøttker på telefon 4082 0044: Det er også hende du skal tale med hvis du har spørgsmål inden du kommer.

Fakta: Kvindeholdet træner hver onsdag kl. 17.30 fra Solrød Gl. Skole

Kilde:Pauli Thøgersen Bøttker

Deltag i debatten
Del.