For 13. år i træk byder HGI velkommen til Havdrups største fastelavnsfest med tøndeslagning for børn i alderen 0-12 år og med sjov underholdning af Klovneduoen Charlie & Binalto fra Cirkus 3. Det foregår i Havdrup Idrætscenter søndag den 11. februar 2018 Kl. 10.00 – 12.00.

Alle de frivillige i Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening indbyder til tøndeslagning for de 0 – 12 årige, og der vil blive kåret masser af kattekonger og kattedronninger, og endvidere vil de bedste udklædte i 3 forskellige alderskategorier blive fundet.

Vinderne vil modtage fine sponsorerede præmier fra BURGERKING ROSKILDE. SUPERBRUGSEN HAVDRUP vil sammen med HGI-Caféen byde på lækre fastelavnsboller, juice og skønne slikposer samt kaffe/te.

Derudover er der også en fastelavnstønde til morskab for de voksne, og ikke mindste vil Klovneduoen Charlie & Binalto underholde med sjove løjer. Forældre, bedsteforældre og tilskuere er mere end velkomne for dermed at gøre dagen så festlig som mulig.

Pris pr. barn er 50 kr. (inkluderer en slikpose, en børne-fastelavnsbolle og en juice)

Fastelavn er mit navn……

Pris pr. voksen er 35 kr. (inkluderer kaffe og en fastelavnsbolle)

Billetter sælges fra fredag den 26. januar 2018 – torsdag den 8. februar 2018 kl. 12.00 online på www.havdrupgymnastik.dk.

Billetter kan endvidere købes i HGI Caféen i Havdrup Idrætscenter i åbningstiden, hvor der kan betales med kontanter eller mobilepay.

(Ved køb af billet v/indgangen tillægges 20 kr. pr. billet)

STØT OP OM FASTELAVNSFESTEN – KØB BILLET OG HOLD TRADITIONEN I LIVE!

Kilde: Julie Lau

Deltag i debatten
Del.