Tågen lå tyndt over landskabet, da 14 mennesker mødte op ved Lejre Museum fredag den 10. maj. Rapsmarkernes gule farve lyste op i himlen, som var det jord-sole, der viste vej ind i sagnlandets skove og gravhøje … Fredagens tema på Havdrup kirkes pilgrimsvandring var bekymringsløshed, og de 14 deltagere fik Sindsrobønnen i lommen, imens de i stilhed vandrede af sted.

Lyder det mystisk? Det der med alle de pilgrimsvandringer – og mærkelige bønner?

Præst Kristine dækker op til nadver i det fri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måske, men pilgrimsvandringerne henvender sig bredt til mennesker med et budskab om at komme ned i tempo og tænke over det vigtige i livet. Og Sindsrobønnen er ikke kun for særligt udvalgte, den rammer alle: ”Lær mig at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre og giv mig mod til at ændre de ting, jeg kan – og visdom til at kende forskellen”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pinse-pilgrimsvandring i Mols Bjerge

I Havdrup kirke er der i sommerperioden flere vandringer at vælge imellem. Helt ekstraordinært er der blevet 3 ledige pladser til pinsevandringen den 8.-10. juni i Mols Bjerge, så ring med det samme til 4048-0388, hvis du har lyst at tage med. Der er brugerbetaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sansevandring ved Gundsømagle Sø

Du kan også vælge en mindre tur til at begynde med som aftenvandringen ved Gundsømagle Sø onsdag den 12. juni kl. 19-21.30. Deltagelse er gratis.

Pilgrimsvandring på Møn

Sidst på sommeren indbyder præst Kristine S. Hestbech til to dages indre og ydre vandring langs Møns kyst og ind i det smukke kuperede landskab. Med fordybelse og ro, stilhed og refleksion. Vandringen er den 21.- 22. august, men seneste tilmelding er allerede søndag den 23. juni. Der er brugerbetaling.

www.havdrupkirke.dk kan du læse detaljeret info og konkrete oplysninger om de enkelte vandringer.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.