Solrød-atleter blev lørdag hyldet af tilskuere og borgmester Niels Hörup ved Fritid i Solrød i Solrød Center.

Imponerende idrætspræstationer har i årets løb sikret både DM, EM og VM medaljer til 28 lokale idrætsudøvere, som lørdag blev hædret i Solrød Center af Solrød Kommune.

Her fik de dygtige Solrød-atleter masser af rosende ord med på vejen af borgmester Niels Hörup, der udtalte sig på vegne af hele byrådet, og som også uddelte blomster og beviser til de fremmødte atleter.

Repræsentanter fra Solrød Badminton Klub

“Vi er her i Solrød Kommune kendt for en veletableret breddeidræt med masser af tilbud til både unge og ældre, men vi har også atleter, der kan præstere på absolut topniveau. Det kræver en helt særlig vilje og kampgejst at give alt, hvad man har i sig og ofre det ekstra, der skal til for at nå det ypperste inden for ens sportsgren. Og det fortjener både anerkendelse og respekt,” siger Niels Hörup, som samtidig fremhæver alle “hverdagens helte”, der står bag atleterne.

Camilla Svensson og Jørgen Büchert Star Masters Petanque

“Hverdagens helte er dem, der kitter det hele sammen. De er med til at få atleternes præstationer frem i lyset, og uden dem ville enderne ikke nå hinanden. Vi er heldigvis beriget med mange af hverdagen helte her i Solrød Kommune, og vi er meget stolte af dem,” siger Niels Hörup.

Ved overrækkelsen udtrykte Niels Hörup på vegne af byrådet også stor anerkendelse til de udøvere, der ikke kunne deltage på dagen pga. turnerings. og stævneaktiviteter, men en af de dygtige idrætsudøvere, der var på scenen i Solrød Center var Gabrielle Lekach, som blev hædret for sin VM guldmedalje i karate i Kata for hold for 11-12 årige.

Gabrielle Lekach

“Det er var fedt at vinde medaljen, det giver ligesom lidt mere selvtillid. Når man kommer hjem igen til klubben, er det dog ikke så vigtigt. Her er i vi fælles om at træne og kæmpe videre, og vi hepper alle sammen på hinanden,” siger Gabrielle Lekach og fortsætter:

“Men det er også fedt at stå på scenen med de andre fra klubben, og få den anderkendelse fra kommunen.”

Gabrielle træner 3 gange om ugen, men når der er store stævner og mesterskaber, træner hun op til 5 gange om ugen.

En sjov dag i centret med Fritid i Solrød

Hædringen af de lokale atleter fandt sted i Solrød Center som en del af begivenheden Fritid i Solrød, der er en festlig dag i centeret, hvor kommunens foreninger viser borgerne nogle af alle de alsidige og sjove fritidsaktiviteter, det er muligt at melde sig til i Solrød.

Kilde: Solrød Kommune

 

Deltag i debatten
Del.