Børnehjælpsdagens Julelotteri er på gaden over hele landet fra den 31. oktober. Imidlertid er der mangel på lod-sælgere i Solrød kommune.

Derfor håber den danske hjælpeorganisation, at lokale fritidsforeninger, sportsklubber og skoleklasser i Solrød vil melde sig på banen – og sælge de velgørende skrabelodder. Ikke mindst i egen interesse.

Den sælgende forening eller klasse modtager nemlig op til 12 kroner pr. solgt Julelod. Dét kan blive til rigtig mange penge, som f.eks. kan bruges på nyt idrætsudstyr, stævner, lejrskoler eller andre fælles aktiviteter.

Børn hjælper børn

På landsplan har mere end 420 foreninger og klasser allerede tilmeldt sig Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 – men desværre er kun én af disse sælgere fra Solrød kommune. Derfor er opfordringen klar:

“Vi vil meget gerne have Solrød bedre repræsenteret på landkortet, da Julelotteriet er win-win for alle parter. Det lokale forenings- og skoleliv kan få stor gavn af den risikofrie indtjeningsmulighed, som lodsalget rummer. Samtidig er de børn og unge, der sælger lodderne, med til at tage et vigtigt, socialt ansvar”, forklarer Anne Nielsen, ansvarlig for lotterierne i Børnehjælpsdagen.

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge – også i Solrød kommune, der i følge Danmarks Statistik havde 27 børn og unge anbragt uden for hjemmet sidste år.

Gratis tilmelding i hele salgsperioden

Ønsker din forening eller klasse at sælge Julelodder, så kan tilmelding ske nu og i hele salgsperioden (31.okober – 24.december) via www.bhd.dk/lotterier.

Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.

Kilde: Børnehjælpsdagen

Deltag i debatten
Del.