Efter 19 års pause har indehaver, Henrik Dreyer, valgt igen at åbne en sportsforretning i Solrød Center med det samme navn som den tidligere forretning, Solrød Sport. Åbningen bliver en af dagene i denne uge, så snart dankortterminalen er oppe at køre.

Det er en dreven forretningsmand med 45 års erfaring med sportsforretninger, der slår sig ned i Solrød. Henrik Dreyer blev udlært i en sportsforretning i 1972, hvorefter han sprang ud som selvstændig forretningsdrivende med forretninger i bl.a. Hundige centret, Nykøbing Falster og Valby udover i Solrød. Den første gang drev han sin sportsforretning i Solrød Center i 14 år.

Henrik Dreyer

Gode åbningstilbud

Henrik Dreyer har lukket sin tidligere sportsforretning og derfor starter han med at afholde outlet på varerne i butikken, som er lageret fra hans tidligere forretning. Der er mellem 20-70% at spare. Når lageret er tømt ud, vil forretningen fortsætte som en almindel forretning med nye varer. Der vil være fokus på tennis, badminton, ski og løb. Men der vil også være varer inden for en række andre sportsgrene. Henrik Dreyer vil tilpasse varesortimentet til den efterspørgsel, der er i Solrød. Der vil være mærker som Asics, Head, Wilson, Yonex og Forsa at finde i butikken, hvor mærkerne Nike og Adidas vil være fraværende.

Ketcherservice

Som det eneste sted på hele vestegnen vil den nye sportsforretning tilbyde ketcherservice af tennisketchere, badmintonketchere og squashketchere. Henrik Dreyer er specialist på området og har ydet ketcherservice i og uden for sine forretninger siden 1972 og det vil han fortsætte med i sin forretning i Solrød. Der vil også være ketchere, tøj og andet udstyr at købe i forretningen til børn i alle aldre.

Solrød Center nr. 18

Skrevet af Randi Pedersen

Deltag i debatten
Del.