Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er nu på gaden. I Solrød kommune kan man indtil videre købe de velgørende skrabelodder hos medlemmer af Solrød Senior Klub. Børnehjælpsdagen opfordrer flere lokale sælgere til at melde sig.

Ved at købe Lillebror Lodder støtter man de lokale skole- og foreningsbørn, der tjener 8,50 kroner for hvert solgt lod til 20 kroner. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Der er gode præmier på højkant til dem, der køber et skrabelod: Gavekort på 200 kroner til Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande samt entrébilletter til en række danske forlystelsesparker.

Lillebrorarket med skrabelodder, som sælges af lokale børn og unge i perioden 15. marts – 28. maj 2018. Foto: Børnehjælpsdagen.

Flere lokale sælgere søges

Børnehjælpsdagen ønsker Solrød Senior Klub et rigtig godt salg og gør samtidig opmærksom på, at flere lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser kan få glæde af lotteriets gode indtjeningsmuligheder.

Tilmelding kan ske i hele salgsperioden (15. marts – 28. maj 2018) via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.

FAKTA OM LILLEBROR LOTTERIET

  • Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri sælges hvert forår af cirka 15.000 børn og unge fra danske skoler, fritidsforeninger og idrætsklubber.
  • Sælgerne tjener 8,50 kroner for hvert solgt lod til en 20’er. Alle har fuld returret af usolgte lodder, og man er ikke forpligtet til at sælge et bestemt antal lodder for at opnå fortjenesten på 8,50 kroner.
  • Tilmelding til Lillebror Lotteriet 2018 er startet og sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier
  • Overskuddet fra Lillebror Lotteriet er med til at sikre Børnehjælpsdagens økonomiske eksistensgrundlag og går til hjælpeorganisationens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark.
  • Lillebror Lotteriet kom på gaden i 1926 og er dermed et af landets største og ældste lotterier. Den samlede gevinstsum er over 4,5 millioner kroner.

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges kompetencer, fysiske og mentale robusthed gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.
Sidste år fik 9.720 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har fokus på at inddrage børn og unge fra traditionelle familier i det velgørende arbejde efter konceptet “børn hjælper børn”. Det sker blandt andet gennem Lillebror Lotteriet, Julelotteriet og projekt ‘Ungdomsværn’.

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Kilde: Børnehjælpsdagen

Deltag i debatten
Del.