U14-pigerne i Solrød FC har brug for flere spillere. Så er du født i 2005, er det måske lige dig, de står og mangler.

Solrød FC har en stor og velfungerende pigeafdeling, og især U14-pigerne har haft stor succes. Men i løbet af foråret og sommeren har de måttet sige farvel til nogle spillere, og derfor står de her ved indgangen til efterårssæsonen og mangler piger til deres to hold.

– Vi er lige nu 24 piger, og det er lige i underkanten, idet vi både har et 11-mandshold og et 8-mandshold. Så blot to-tre nye piger vil gøre underværker, siger Marco de los Reyes, der sammen Claes Meldal står i spidsen for årgangens træningsteam.

Plads til alle

11-mandsholdet er med i Øst 2-rækken, som er det næsthøjeste niveau på Sjælland, mens 8-mandsholdet er på et lavere niveau, hvor begyndere også kan være med. Så uanset om du har spillet fodbold før eller først vil til at snuse til det, er der et hold, hvor der er plads til dig med det samme.

U14-pigerne træner mandag, onsdag og torsdag fra kl. 17.00 til 18.30, og derudover er der typisk en kamp om ugen. Desuden deltager pigerne jævnligt ved stævner både herhjemme og i udlandet.

– Vi har flere gange været i Sverige, og i efterårsferien skal vi til en stor turnering i Italien. Pigerne har det også godt med hinanden uden for banen, og vi laver desuden flere ting, som ikke har med fodbold at gøre. I foråret kørte vi både gokart og spillede bowling, fortæller Marco de los Reyes.

Første træning på mandag

Mandag den 13. august har U14-pigerne deres første træning efter sommerferien. Og man er velkommen til at træne med nogle gange, inden man bestemmer sig for, om man vil meldes ind.

Man kan kontakte Marco de los Reyes på 2854 4903, hvis man vil høre nærmere om holdet.

Er man født et andet år end 2005 og har lyst til at komme til prøvetræning, kan Marco de los Reyes hjælpe med yderligere oplysninger.

Kilde: Marco de los Reyes

Deltag i debatten
Del.