I weekenden afholdt Det Konservative Folkeparti sit årlige landsråd – denne gang i København. De lokale konservative fra Solrød var selvfølgelig også til stede med et hold medlemmer, der deltog i de politiske forhandlinger og debatter.

“Det var fantastisk sjovt at opleve landsrådet. Det var det første for mit vedkomne, fordi jeg er relativt nyt medlem, men det var både stort og sjovt at møde og tale med vores toppolitikere fra Christiansborg og også med andre lokalpolitikere fra resten af landet.” Det fortæller Oliver Lerbech Petersen, der er ung byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget i Solrød Kommune den 21. november.

Den konservative leder Søren Pape Poulsen har siddet på posten som justitsminister i knap et år nu, og Det Konservative Folkeparti er siden steget i meningsmålingerne. Pape blev lørdag genvalgt af et enigt konservativt bagland, og det er noget, der glæder de lokale konservative fra Solrød:

“Vi støttede selvfølgelig også genvalget af Søren Pape. Han står i spidsen for et stærkt konservativt ministerhold, og vores parti har igen fundet formen – helt perfekt timet her frem imod det kommende kommunalvalg. Vi forventer os også meget af Pape i de kommende år, og vi glæder os til at være en del af arbejdet hen imod at få genrejst vores parti på nationalt plan,” understreger Oliver Lerbech Petersen.

Interessen var overordnet set stort for det konservative landsråd i år. Der deltog 1.000 mennesker, og det er flere end normalt – men partiet har også oplevet stor medlemsfremgang det seneste år med et plus på 400 nye medlemmer.

Kilde: Konservative i Solrød

Deltag i debatten
Del.