Leder af Genoptræningen og Aktivitets- og Frivilligcentret i Solrød Kommune, Bibi Asklund, modtog mandag Masterprisen ved en prisuddeling på Copenhagen Business School.

En gang om året deler Copenhagen Business School den anerkendte Masterpris ud til en person, som har skrevet en særlig interessant afhandling i offentlig ledelse, og i år tilfaldt æren Bibi Asklund, der er leder af Genoptræningen og Aktivitets- og Frivilligcentret i Solrød Kommune.

Hun modtog ved en prisoverrækkelse på CBS mandag den 25.september Masterprisen 2017 med en begrundelse fra priskomiteen om, at hun har skrevet ”en spændende, original og relevant afhandling om, hvornår det kommunale genoptræningscenter hun leder er en succes.”

”Jeg er meget beæret over, at jeg modtager Masterprisen 2017. Samtidig er jeg taknemmelig over og sætter stor pris på, at Solrød Kommune har givet mig muligheden for at dygtiggøre mig via masteruddannelsen i offentlig ledelse,” siger Bibi Asklund.

Hun fortæller, at uddannelsen på CBS har givet hende en stor indsigt, som hun kan tage med sig videre i sit arbejde til glæde for både medarbejdere og borgere i Solrød Kommune.

”Uddannelsen har i høj grad været med til at forme mig som menneske og gøre mig til den leder, jeg er i dag. Jeg er i højere grad bevidst om, hvad jeg vil med organisationen,” siger Bibi Asklund.

Hos Solrød Kommune er man stolt over at have Bibi Asklund som en del af medarbejdergruppen.

”Dygtige medarbejdere som Bibi Asklund er med til at præge Solrød Kommune positivt, og det har en effekt for både borgere og medarbejdere. Bibi Asklunds innovative tilgang til arbejdet med genoptræning og aktivitet og frivillighed stemmer godt overens med den måde, vi gerne vil gøre tingene på her i Solrød Kommune,” siger Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.