Lokale idrætsprojekter på tværs af hele kommunen får en økonomisk håndsrækning fra Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond.

Dommertårn, varmepumpe og nyt billardbord – endnu engang rammer støtten fra Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond bredt ned i det lokale foreningsliv.

Ved årets første ud af to bevillingsrunder har byrådet i Solrød Kommune således givet en økonomisk håndsrækning til fem forskellige projekter for et samlet beløb på 199.400 kr.

Det betyder, at Nyskovens Sportsrideklub kan etablere et dommertårn, Solrød Rideklub kan sætte en varmepumpe op i rytterstuen, Havdrup Skytteforening kan skifte klubbens gulvtæppe ud, Solrød Billardklub kan købe nyt billardbord, og endelig så kan Grundejerforeningen Dige- & Broparken etablere en petanquebane.

“Det er en fornøjelse at være med til at støtte op om frivillige initiativer og glæde nogle af vores meget aktive borgere med økonomisk hjælp. Frivillighed og et stærkt foreningsliv er en del af vores Solrød-DNA, og det skal vi værne om og sætte pris på,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget i Solrød Kommune.

For at modtage støtte fra Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond skal ansøger yde mindst 20 procents medfinansiering fra andre ikke-kommunale kilde.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.