Lokale idrætsprojekter på tværs af hele kommunen får en økonomisk håndsrækning fra Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond.

Fem forskellige lokale projekter, som spænder bredt lige fra et udendørs trænings- og fitnessområde i Jersie til borde- og bænkefaciliteter ved en boldbane i Solrød Strand, kan se frem til at modtage støtte fra Solrød Kommunes Idrætsanlægsfond.

Et flertal i byrådet besluttede nemlig på november måneds byrådsmøde at støtte fem udvalgte projekter med samlet set 279.560 kr.

“Frivillighed og et stærkt foreningsliv er en del af vores DNA her i Solrød Kommune, og vi har rigtig mange aktive borgere, som gerne vil være med til at tage ansvar for at udvikle vores dejlige kommune til glæde for os alle sammen. Derfor er det også rigtig rart, at vi som byråd har mulighed for at støtte nogle af borgernes gode initiativer med en økonomisk håndsrækning fra Idrætsanlægsfonden,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget i Solrød Kommune.

Et af projekterne, der modtager støtte, er UngSolrød og Solrød Bordtennisklub, som vil etablere nogle udendørs bordtennisborde, der kan bruges af både elever, foreninger og andre bordtennisentusiaster. Også Jersie Landsbylaug får en økonomisk håndsrækning til laugets projekt om at lave et udendørs trænings- og fitnessområde på Majengen, der skal gøre området mere attraktivt for voksne.

Havdrup Petanqueklub får hjælp til at dække udgifterne i forbindelse med en renovering af klubbens indgangsområde, og Ejegårdens Grundejerforening får støtte til at sætte mål og borde- og bænkefaciliteter op ved den boldbane, som er blevet reetableret på det grønne areal mellem Veststien og motorvejsvolden. Sidst, men ikke mindst får Sydkystens Privatskole hjælp til at etablere en multibane på skolens område, som der også vil være offentlig adgang til.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.