Tirsdag d. 30/4 afholdte Solrød Idræts Union (SIU) den årlige prisfest. Sædvanen tro, blev der uddelt 3 priser, nemlig Årets Ungdomstrænerlegat, Årets Idrætsleder samt Årets Idrætspræstation.

Herunder kan i se hvem der vandt, samt uddrag fra deres indstillinger.
Vedlagt er også et par billeder af de glade vindere. På billederne er det fra venstre Jørgen Larsen-Ledet (Havdrup/Solrød Skytteforening), Bartek Jørgensen (Solrød Karate Klub) og Christoffer Heiberg (Havdrup Gymnastik)

Vi håber i bringe dette i jeres medier, således vi kan få bredt denne positive nyhed til indbyggerne i kommunen og omegnen. Hvis i har yderligere spørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på tlf. 26 24 64 44

Vinder af Årets Ungdomstrænerlegat blev Christoffer Dyring Heiberg fra Havdrup Gymnastik.

Christoffer blev indstillet af bestyrelsen i Havdrup gymnastik som beskriver ham som uselvisk alle steder og deltager i alt hvad der rører sig i foreningen. Christoffer er en éner, som bruger al sin fritid og energi på vores hold og forening og sågar hjælper vores naboer i Solrød når de er i knibe. Christoffer viser sit engagement og loyalitet overfor gymnastikforeningen gang på gang, og vi er usigeligt stolt af alt det som Christoffer står for – og vi er meget taknemmelige for at vi er så heldige at have ham i vores forening! Vi ser et ungt menneske som brænder for foreningslivet, er dygtig, pålidelig, stabil, engageret, loyal og ikke mindst utrolig flittig og arbejdsom.

Med denne pris fulgte et beløb på 5000 kr. fra Solrød Kommune

Vinder af Årets Idrætsleder blev Jørgen Larsen-Ledet fra Havdrup/Solrød Skytteforening

Jørgen blev indtillet af klubbens formand Bo Tommerup og hans tilhørsforhold til klubben er Bestyrelses-suppleant, Instruktør, Skydebaneleder, Bandekommandør og ikke mindst kaffebrygger. I klubben nyder man stor nytte af Jørgens erfaringer som tidligere virksomhedsleder. Her tænkes på strukturering af arbejdsprocesser, kundehåndtering (læs: nye skytter) m.m.
Jørgen var også én af hovedarkitekterne bag renoveringen af foreningens 8 skydebaner 2016-2017 hvor standpladserne blev fuldstændigt udskiftet. Det er også ham som står for den lokale afvikling af Skole DM i skydning hvor alle 5. klasser på kommunens skoler bliver inviteret hvert år. Desuden er han også klubbens Webmaster og nu siden november 2018 også medlem af bestyrelsen til glæde for hele klubben.

Med prisen fulgte også et beløb på 5000 kr. givet af Solrød Idræts Union

Vinder af Årets Idrætspræstation blev Bartek Jørgensen fra Solrød Karate Klub.

Bartek blev indstillet af klubbens formand Jakob Bøge, og Bartek blev ikke indstillet fordi han har vundet medaljer. Han blev indstillet til årets idrætspræstation fordi han har ydet en helt ekstraordinær indsats i det forløbne år.
Bartek er en ung mand på 21 år, som har diagnoserne Asperger/autisme, Spektrum forstyrrelse, OCD og ret alvorlig astma.
Bartek graduerer på linje med vores øvrige medlemmer og han kæmper en brav kamp for at følge med og har udviklet sig ganske fantastisk igennem de år, han har trænet i klubben. Fra næsten ikke at kunne være i træningssalen, til at deltage aktivt, indlære masser af nye teknikker og ikke mindst yde en arbejdsindsats som ingen anden. Han knokler virkelig på.
Så på baggrund af den udvikling og den fantastiske indsats og vilje, som han lægger for dagen – og også fordi et menneske som Bartek meget sjældent bliver anerkendt for sin formidable indsats, blev Bartek indstillet af klubben.

Med denne pris fulgte også et beløb på 5000 kr. fra Solrød Idræts Union

Kilde: Peter Østrup Madsen / Formand, SIU

Deltag i debatten
Del.