Koncerten foregår i Solrød Strandkirke mandag den 30. januar 2017 kl. 19:30. Der er gratis adgang.

I forbindelse med Solrød Harmoniorkesters nytårskoncert i Solrød Strandkirke, vil vi samtidig fejre, at orkestret i år har 50 års jubilæum. Orkestret tog sin begyndelse i 1966 som et spejderorkester under ledelse af Bent Hansen, spejderleder for Jersie-Solrød Spejderkorps. Orkestret voksede hurtigt, begyndte at spille små koncerter og debuterede officielt i 1967.

I den mellemliggende periode har orkestret haft flere inspirerende dirigenter i alt. Vores nuværende dirigent Svend Kragelund har været orkestrets dirigent siden 2012. Svend Kragelund er uddannet på Midtjysk Konservatorium. Udover at have været hornist i Det Kgl. Kapel og Den Kgl. Livgardes musikkorps, har han været musikalsk leder/dirigent for adskillige orkestre. For nærværende er Svend, udover at være dirigent for Solrød Harmoniorkester, også dirigent for Midtsjællands kammerorkester.

Årets solist er Anne Lind. Anne er uddannet trompetist og trompetpædagog fra det Jyske Musikkonservatorium. Når Anne ikke spiller trompet, dirigerer hun bl.a. Conductor Harmoniorkester og Rødovre Palmehaveorkester.

Tidligere medlemmer fra orkestrets “barndom”, som har fortsat deres musikkarriere i andre orkestre, kommer og deltager i vores jubilæumskoncert. Orkestrets besætning vil derfor i år nå op på 35 musikere.

Som vanligt præsenterer orkestret et blandet og festligt program med lettere klassisk musik, populærmusik, kort sagt alt som en nytårskoncert bør indeholde.

Vel mødt til en fantastisk aften.

Deltag i debatten
Del.