Solrød Gymnastikforening opretter nye typer voksenmotion

Motionsboksning og Voksenspring er blandt de helt nye hold som Solrød Gymnastikforening (SGF) nu opretter for at kunne give endnu flere forskelligartede tilbud til de voksne i Solrød.

Der er stadigvæk pladser på SGF’s voksenhold og af nye hold findes Motionsboksning, Voksenspring, Hardcore motion og Kom i form – Motion for voksne. Det oplyser Pia Nyvang, som er planlægningsansvarlig for SGF’s program:

”Vi vil skabe det bedste og bredeste tilbud for både børn og voksne, og derfor er det fantastisk at det nye program indeholder 4 så forskelligartede nye voksenhold – nogle som vi har store forventninger til”.

Motionsboksning er for alle
Blandt de fire nye hold finder man Motionsboksning, som er nyt tilbud, hvor alle kan være med, du lægger selv niveauet og arbejder derfra. Man vil øve teknikker på sandsække og andre forskellige former for udholdenhedstræning og være i bevægelse hele tiden oplyser Frank Nielsen, der er instruktør på Motionsboksning, og uddyber:

”Det bliver en sjov, anderledes og spændende træningsform – hvor fokus er på udfordrende konditionstræning med elementer fra boksning, der giver sved på panden. Du er færdig når du går hjem, men det bliver sjovt undervejs”.

Alle hold starter i første uge af september og SGF oplyser, at interesserede kan læse mere og tilmelde sig på www.solrodgf.dk.

Deltag i debatten
Del.