Solrød-virksomheden TeddySit er blevet nomineret i konkurrencen Danmarks bedste firmanavn. Konkurrencen sætter spotlight på de iværksættere og lokale erhvervsdrivende, som i høj grad er med til at få hjulene til at dreje rundt i det danske samfund.

Krak står bag konkurrencen om Danmarks bedste firmanavn, der løber frem til midten af november. I første runde kan alle frem til den 11. oktober nominere deres favoritter på www.bedstefirmanavn.dk. Juryen vælger så 20 semifinalister, som kommer til offentlig afstemning. De 10 firmanavne med flest stemmer går videre til finalen, hvor juryen vælger en vinder. Vinderen forventes at blive annonceret i uge 46.

“Vi synes, det er utrolig opløftende at se det store engagement, folk har i deres lokale erhvervsdrivende. Vi håber, at endnu flere vil være med til at nominere og stemme om Danmarks bedste firmanavn,” siger Kristoffer Apollo, kommunikationschef i Eniro Danmark, som står bag Krak.

Reklamemanden Jonas Ingvardsen er formand for konkurrencejuryen.

“99% af Danmarks virksomheder har 50 eller færre ansatte – og oftest ikke noget stort markedsføringsbudget. Med et godt firmanavn kan man dog komme et godt stykke ad vejen, da det i sig selv er god markedsføring. Her er det afgørende, at virksomheden har et navn, man husker, og som i ét eller to ord beskriver essensen af virksomheden, produktet eller servicen,” siger Jonas Ingvardsen, der er strategisk direktør og partner i det nordiske markedsføringsbureau Patchwork.

Om Eniro
Eniro er den lokale guide og den naturlige digitale markedsføringspartner for virksomheder i Norden. Med den bedste lokale viden og en engagerende digital produktportefølje giver Eniro inspiration til at opdage nærheden og bidrager til et levende lokalområde. Eniros indhold er tilgængeligt gennem internet-, mobil- og nummeroplysningstjenester. I Danmark udgiver Eniro søgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider. Eniro-gruppen har ca. 1.500 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen. Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm [ENRO] og har hovedkvarter i Stockholm. Læs mere om Eniro på www.enirogroup.com.

Kilde: Eniro Danmark

Deltag i debatten
Del.