Alt starter ved begyndelsen. Det gør det også for disse dygtige drenge. 12 Solrød drenge med rødder i Solrød Strand og med deres opvækst i Solrød FC skal efter sommerferien tørne ud for deres respektive klubber i landets bedste landsdækkende række U17 Ligaen.

De har alle arbejdet hårdt og lagt mange timer i deres fodbold, hvilket gør at de ret unikt efter sommerferien kan kalde sig U17 Liga spiller. Man finder ikke mange klubber – hvis nogen, hvor så mange spillere fra samme barndomsklub er repræsenteret i den bedste række. Drengene som er fra Årgang 01 og 02 har alle trådt deres barnesko i den lokale klub Solrød FC med dedikerede trænere og gode omgivelser, der har understøttet deres ambitioner om at nå langt med deres fodbold.

De er dog også alle fortsat i større klubber for at udleve deres ambitioner – specielt for at spille med og imod dygtige spillere som dem selv. Få endnu dygtigere trænere, ny inspiration, ny motivation og helt nye måder at træne på. Alt dette samtidig med at skole skal passes og lektierne skal laves. Meget imponerende i en tid, hvor konkurrencen absolut ikke er blevet mindre i elitefodbolden og kravene til at begå sig kun bliver større og større. En del af drengene har allerede være omkring ungdomslandsholdene og spillet deres første landskamp.

“Solrød FC er stolte af at givet alle disse drenge en god start på deres udvikling i et trygt og fagligt dygtigt miljø. Vi er dog også klar over, at Solrød FC for nu, ikke helt kan opfylde de mest talentfulde spillers behov, hvorfor det derfor også er enormt glædeligt at se, at det går dem godt i deres nye omgivelser”, siger formand Bo Løth fra Solrød FC.

Deltag i debatten
Del.