Er du en pige mellem 5 og 13 år, kan du komme til gratis prøvetræning i hele april.

Pigeafdelingen i Solrød FC er de senere år vokset markant, men der er fortsat plads til nye piger. Ikke mindst fordi der er mange trænere tilknyttet de forskellige årgange.

– Vi har et fantastisk set up i Solrød FC for piger, der er interesseret i at spille fodbold. Der er minimum to trænere på alle årgange, og derudover er der et godt samarbejde årgangene imellem, siger Dennis Bauer, der både er U12-træner og sportschef i pigeafdelingen.

– Jeg er sikker på, at dette solide fundament har stor andel i vores tilgang af piger, og vi håber, at vi ved at skabe disse rammer også kan fastholde pigerne i klubben. Vi kan tilbyde sjov, spændende og udfordrende træning på alle niveauer samtidig med, at der er stort fokus på fællesskabet, fastslår Dennis Bauer.

Turneringer går snart i gang

Da udendørsturneringerne går i gang lige efter påske og ugerne derefter, er det netop den kommende tid, som er et rigtig godt tidspunkt at begynde til fodbold på.

– Vi har mange hold, og derfor kan man begynde i Solrød FC, uanset om man ikke har spillet før, kun har spillet for sjov eller kommer med flere års erfaring. Vi har plads til piger på alle niveauer, siger Marco de los Reyes, der er en del af U13-holdets trænerteam.

Det er gratis at komme til prøvetræning i hele april, så man har god tid til at finde ud af, om man fast vil gå til fodbold.

– Så hvis I er nogle, der går med tanken/lysten, så tag din veninde under armen og kom og vær med til sjov, leg og boldspil med andre piger på din alder, siger Frederic Martin Engel Møller, der er træner for U7- til U10-pigerne.

Pigerne kender hinanden godt

Det gode samarbejde mellem de forskellige årgange betyder også, at pigerne på tværs af holdene socialt har det rigtig godt.

– Det ligger os utrolig meget på sinde, at pigerne lærer hinanden at kende – også på tværs af årgangene – da det bidrager både til det sociale liv samt udviklingen for den enkelte pige i klubben, siger Dennis Bauer.

Pigeholdene deltager også jævnligt ved større stævner. I påskeferien havde U13-pigerne eksempelvis to hold med ved det store pigestævne Tjej Cup i Karlshamn i Sverige, hvor pigerne var afsted i tre dage. Og både U13- og U12-pigerne har senere på foråret et par hold med ved Pinse Cup i Nykøbing Falster.

Kontakt trænerne

Alle pigehold træner på banerne ved Solrød Idrætscenter, og er man interesseret i at få mere at vide om holdene i Solrød FC, kan man kontakte følgende trænere:

Frederic Martin Engel Møller (U7-U10): 41101787
Dennis Bauer (U11-U12): 40253463
Marco de los Reyes (U13): 28544903

Kilde: Marco de los Reyes

Deltag i debatten
Del.