Hver gang bilen tankes, kan lokale støtte fodboldklubben Solrød FC, uden at det koster ekstra, da klubben har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

I fodboldklubben Solrød FC glæder bestyrelsen sig over at have underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Men hvad klubben vil bruge de ekstra penge på, er endnu ikke bestemt.

“Det beslutter vi med tiden, da det kommer meget an på, hvor meget vi får ind,” siger sponsorchef i Solrød FC, Mikkel Juel, og påpeger, at i første omgang handler det om at få oprettet nogle benzinkort, før klubben kan beslutte, hvordan pengene skal bruges.

“Vi skal ud at markedsføre vores nye aftale, så vi forhåbentligt kan få oprettet en masse kort,” siger han.

Sådan støttes klubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Solrød FC’s sponsoraftale.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte fodboldklubben med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

Kilde: OK

Deltag i debatten
Del.