Ved weekendens PigePinseCup i Nykøbing Falster sluttede 10 U13-piger fra Solrød FC på en overraskende førsteplads.

Efter et indledende 0-2-nederlag til Allerød var der nemlig ingen, der regnede med, at de kunne vinde deres række ved den traditionsrige pigeturnering. Men efterfølgende blev det til fire flotte sejre, og dermed endte de på en fortjent førsteplads – ét point foran Allerød.

– Det var imponerende at se, hvordan pigerne udviklede sig i løbet af turneringen. Der var tale om et fantastisk kollektiv, hvor de på skift slog til, fortæller Marco de los Reyes, der stod i spidsen for holdets trænerteam, der også bestod af Frank Mortensen og Jesper Frøberg.

Efter det indledende nederlag vandt U13-pigerne fra Solrød FC 2-1 over Hvidovre, 3-0 over Nivå-Kokkedal, 1-0 over Nykøbing Falster samt 4-0 over Helsinge.

Mange kom på måltavlen

Isabella Haslund Jørgensen, Daniella Truberg Jensen og Freja Bløndal Hansen scorede alle to mål, mens Line Rasch Poulsen, Emilie Mortensen, Smilla Welin og Eva Wager hver scorede et enkelt.
Holdet bestod desuden af Cirstina Etbøl, Laura Frøberg og Ida Jarlholm-Jensen, som med stor succes vogtede målet i de fire sidste kampe.

De triumferende U13-piger fra Solrød FC spiller til dagligt primært for klubbens Række 2- og 3-hold, og det var C-rækken ved PigePinseCup, de vandt.
Elite Øst-holdet i samme årgang stillede op i A-rækken, hvor det blev til en sjetteplads.

Kilde: Marco de los Reyes

Deltag i debatten
Del.