U13-pigerne fra Solrød FC spillede en meget flot første halvleg, da Birkerød søndag blev besejret 4-1 i Række 1.

Stillingen efter de første 30 minutter var 3-0, og spillet var – især defensivt – noget af det bedste, som U13-pigerne har leveret i efteråret.

– I første halvleg spillede vi mega godt, og vi dækkede rigtig godt op, siger Freja Winther Svendsen, der er holdets anfører, og som selv mandsopdækkede Birkerøds bedste spiller, Hadiya Sadat.

I den foregående kamp mellem de to hold vandt Solrød FC 5-3, og her havde Hadiya Sadat scoret tre mål. Denne gang blev det ikke til eneste.

– Men efter pausen kunne vi godt have givet den mere gas, konstaterer Freja Winther Svendsen, hvilket i høj grad skyldes, at Solrød FC i anden halvleg hurtigt kom på 4-0, og så var der reelt ikke mere spænding i den kamp.

Tre målscorere
For Solrød FC scorede Freja Winther Svendsen et enkelt mål, lige som Freya Klahn, mens Signe Hansen scorede to. Men vurderet på specielt chancerne inden pausen kunne sejren sagtens være blevet langt større.

U13-pigerne fra Solrød FC har spillet flere flotte kampe i denne sæson, og med 4-1-sejren er de lige nu tre point efter BSF og Frederiksværk, som aktuelt ligger på en delt førsteplads i gruppen. BSF har dog spillet en kamp mere.

Solrød FC har i alt fire kampe tilbage, og ifølge Freja Winther Svendsen anser pigerne det fortsat for at være realistisk, at de kan snuppe førstepladsen.

Plads til flere piger
Udover et hold i Række 1-holdet har Solrød FC’s U13-piger hold med i både Række 2 og 3.

I alt er der omkring 30 piger på 2005-årgangen, og en stor del af de sportslige succeser og de mange medlemmer skyldes mange trænere, god forældreopbakning samt god støtte fra de to sponsorer, KT Isolering og CEC Group. Sidstnævnte er U13-pigernes hovedsponsor.

Alle piger træner sammen mandag og onsdag, hvilket de også gør på den anden side af efterårsferien. Desuden træner pigerne til den tid indendørs hver lørdag.

Har man lyst til at komme til prøvetræning, er man altid velkommen. Og som Freja Winther Svendsen siger:

– Vi er mange piger, men vi kan altid være flere.

Kilde: Marco De Los Peyes

P

 

Deltag i debatten
Del.