Fra foråret 2020 skal borgerne i Solrød Kommune ikke længere køre til Greve Miljøcenter, når de skal på genbrugsstationen. Et nyt samarbejde forventes offentliggjort i marts.

Når traileren skal tømmes for murbrokker, haveaffald eller gammel skrammel fra loftet, skal kursen fra ikke længere sættes mod Greve efter 1. maj næste år.

Det skyldes, at samarbejdet med Miljøcenter Greve ikke bliver forlænget, når den nuværende aftale udløber i maj 2020. Derfor skal byrådet i Solrød nu til at tage stilling til en ny aftale.

Selvom samarbejdet med Miljøcenter Greve slutter i det nye år, så har borgerne ingen grund til at være bekymrede for, om de i fremtiden kan læsse deres affald af på en genbrugsstation i området, fortæller borgmester Niels Hörup:

”Det er helt almindelig praksis, at aftaler udløber, og nye skal forhandles på plads. Derfor har vi også været i kontakt med andre aktører på området, og jeg tør godt sige så meget, at der allerede ligger et spændende tilbud på bordet,” fortæller Niels Hörup.

Byrådet skal tage stilling til et nyt samarbejde på det kommende byrådsmøde i marts.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.