Niels Hörup er valgt som formand for KKR Sjælland, der er et af Kommunernes Landsforenings (KL) fem kommunekontaktråd.

På tværs af partigrupperne har Kommunekontaktråd (KKR) Sjælland i enighed ved et konstituerende møde mandag den 22. januar 2018 valgt Solrød-borgmester Niels Hörup som formand for rådet i de næste fire år.

Niels Hörup var også formand for KKR Sjælland i perioden 2014-2018, og Solrød-borgmesteren ser frem til at fortsætte arbejdet med at fremme de fælleskommunale interesser for de 17 kommuner i KKR Sjælland.

“Jeg er glad for den brede opbakning til valget, og jeg ser frem til at tage fat på de mange vigtige opgaver på det fælleskommunale område i de kommende måneder. Blandt andet skal vi etablere udbuddet af den nye Forberedende Grunduddannelse (FGU) og lave ny Sundhedsaftale og regional vækst- og udviklingsstrategi i samarbejde med regionen og andre samarbejdsparter. Og så skal vi arbejde videre med Greater Copenhagen-samarbejdet,” siger Niels Hörup og fortsætter:

“Det brede samarbejde og den fælles opbakningen på tværs af kommunegrænserne gør, at vi står stærkere – også her i Solrød Kommune – når vi skal skabe vækst og udvikling til gavn for borgerne.”

Fakta
KKR Sjælland består af de 17 borgmestre og yderligere 13 medlemmer fra kommunalbestyrelserne i Region Sjælland, så KKR afspejler valgresultatet ved KV17.

KKR Sjælland har til formål at fremme de fælleskommunale interesser for de 17 kommunalbestyrelser i regionale spørgsmål og sikre samarbejde og koordinering af regionale spørgsmål for at styrke rammer og betingelser for kommunalbestyrelsernes arbejde med at sikre den bedst mulige service til sine borgere.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.