Havdrup Idrætscenters nye udendørsanlæg blev indviet en efterårskølig sen eftermiddag af Borgmester Niels Hörup og Projektansvarlig fra HGI Betina Steneman. Aktivitetszonen åbner nu mulighed for alsidig udendørs aktivitet for byens borgere.

En flok glade børn og flere fremmødte interesserede trodsede det kølige efterår og mødte op til indvielsen af den nye Aktivitetszone i Havdrup.

Et ikonisk samlingspunkt, der supplerer alle de aktiviteter der i forvejen findes i hallerne og på fodbold- og petanquebanerne, og som skaber mulighed for mange former for idrætsaktiviteter. Med parkourbane, træsveller, trampolinerne, siddepladser, multibane og fitnessarealet med 3 fitnessredskaber, vækker Aktivitetszonen allerede begejstring hos både børn og voksne.

Håbet er med tiden at kunne udbygge med flere redskaber, og evt. en basketball bane. Havdrup gymnastik- og Idrætsforening (HGI) har stået for etableringen af Aktivitetszonen, som er etableret af UNO Koncept A/S og som har kostet 770.000 kr.

Foruden HGI’s egenbetaling på 115.000 kr. er anlægget kommet til med stor hjælp fra diverse fonde, således fordelt: Solrød Kommune, Idræts- og anlægsfonden: 300.000 kr., Team Solrød Støttefond: 75.000 kr., LOA, Lokale- og Anlægsfonden: 180.000 kr., Uno Koncept A/S, sponsortilskud: 100.000 kr.

Det var en glad og lettet hovedbestyrelse som kunne takke de fremmødte samt borgmesteren for hjælp med indvielsen.

Forening ser frem til at byens borgere nu for alvor tager anlægget i brug og får skabt det hjerterum og det udendørs aktive fællesskab som Aktivitetszonen er tænkt til.

Kilde: Julie Lau

Deltag i debatten
Del.