Når borgere i Solrød vil have en ekstra god aromatisk forkælelse, kan de besøge restaurant Smeralda. Der er nu endnu mere at glæde sig til, når den nye menu kommer på kortet tirsdag den 6. marts.

Det nye menukort byder på flere retter med pasta, kød, fisk og salater. De mest populære retter fra det tidligere menukort er dog stadig at finde på det nye. Udvidelsen af menukortet består nu også af en 5-retters surpricemenu samt en 7-retters gourmetmenu, hvor der er skruet ekstra op for eksklusiviteten. Som altid er der hver uge en ny 3-retters specialmenu, som er ud over menukortet.

 

 

 

 

Restaurant Smeralda holder også åbent for frokostgæster. Her bydes der også på sandwich og burgere mellem kl. 11.00-16.00. Lørdag og søndag er det også muligt at bestille brunch fra kl. 10.00.

Som noget helt nyt og for at hylde Italien vil der fremover være italiensk aften med regionale retter og levende italiensk musik ca. en gang om måneden.

For at tage hul på gæsternes weekend, bydes der hver fredag eftermiddag på fyraftenscocktails kl. 14.00-17.00. Også fredag og lørdag kl. 21.00 til midnat afholdes cocktailaftener.

Større selskaber

Til blandt andet fødselsdage, konfirmationer, barnedåb eller andre store begivenheder leverer Smeralda mad ud af huset, hvor kunden sammen med personalet i køkkenet bliver enige om en buffet, der passer til lejligheden. Det er også muligt at holde sin store dag i restaurantens lokaler på Solrød Strandvej 66.

 

 

 

 

 

Personalet

Smeralda drives af indehaver og kok Ali Corap, køkkenchef Sandro Salvoni og bestyrer David Corap samt deres ansatte. Flere kommer fra Italien og en af kokkene kommer fra Frankrig. Mange af de ansatte kender hinanden fra tidligere ansættelser på andre restauranter og ifølge Sandro Salvoni er det gode og tætte samarbejde årsagen til, at der altid er smil blandt personalet og samarbejdet fungerer. Alt personale hos Smeralda er uddannet og professionelle.


 

 

 

 

Råvarerne

Mange af råvarerne importeres direkte fra Italien for at få gode autentiske råvarer af høj kvalitet. Frugt og grønt kommer fra grønttorvet i København flere gange om ugen for at sikre friske produkter.  Drikkevarer kommer direkte fra leverandørerne. Resten af råvarerne kommer fra Inko og Ello Food. Der stilles høje krav til råvarernes kvalitet.

 

 

 

 

Smeralda åbnede i juni 2017 og er en ud af tre spisesteder med samme navn. De to andre ligger i Karlslunde og Strøby Egede. I Solrød ligger den mest eksklusive af restauranterne. Dette valg tog indehaver Ali Corap, fordi han synes, at borgerne i Solrød fortjener en god restaurant. Han fortæller også, at han er taknemmelig for den gode modtagelse og mange besøg i Smeralda. Der er åbent alle hverdage kl. 11.00-21.30, i weekenden åbnes dørene allerede kl. 10.00. Læs mere om Smeralda og deres delikate retter på smeralda.dk.

Skrevet af Randi Pedersen

 

 

Deltag i debatten
Del.