Strategien i Sejlklubben Købe Bugt (SKB) er at være en familieorienteret sejlklub der 360 grader beskæftiger sig med alle de behov og lyster en bådejer eller personer med interessen vandsport har. Klubbens mål er et alsidigt fritidsliv rundt om fællesinteressen: Vand.

SKB er en breddeklub, der driver fritidsaktiviteter for alle aldre og alle ambitionsniveauer. Aktiviteterne er blandt andet ungdomssejlads, sejlerskole, tursejlads, kapsejlads, dykning, svømning og handikapsejlads. Om vinteren står klubben ikke stille og tilbyder både navigationsundervisning, tovværkskurser og sociale aktiviteter i det store klubhus som fx søndagsfrokoster.

Det nyeste skud på stammen er et nybygget og overdækket Kajakhotel, hvor man kan få opbevaret sin kajak. Nogen bruger det fordi de ikke vil have kajakken liggende hjemme i haven om vinteren og nogen bruger det fordi det ligger med adgang lige ud til havnekajen og derfor muliggør flere og oftere ture på vandet. Året rundt.

Kajakhotellet har plads til 24 kajakker. Hvis ikke man har sine egen kajak (eller SUP board) har medlemmerne også mulighed for at låne en kajak.

Sejlklubben Køge Bugt er sydkystens største og mest aktive sejl og vandklub. Klubben er drevet af frivillige ildsjæle og er hjemmehørende på Greve Marina Hejren.

Kilde: Bjarke M.Christensen

Deltag i debatten
Del.