– og kør op til 10% længere på literen ved et besøg hos Peter Olsen`s Automobiler

Få din bilmotor renset indvendigt med en miljøvenlig motorrens fra HYDRIVE. Ikke alene kører din bil op til 10% længere på literen, den forurener også mindre. En motorrens tager kun 20 minutter, og nu kan du få den lavet hos Peter Olsen`s Automobiler i Havdrup

Alle bilmotorer soder til over tid, og nyere motorer tilstopper meget hurtigere end ældre biler. Det betyder, at din bil kører kortere på en liter brændstof, den forurener mere og udleder også flere skadelige partikler. Korte køreture som bykørsel resulterer i, at bilens motor aldrig bliver helt varm.

”Heldigvis er der en masse bilejere selv kan gøre for både at spare penge og køre mere miljøvenligt. Når du renser din motor med en HYDRIVE, vil du opleve at din bil kører længere på literen og forurener mindre. Og som bonus får du bl.a. et renere partikelfilter og bedre acceleration”, fortæller Uffe Lauge Jensen, der har udviklet HYDRIVE rensemaskinen.

Effektiv og miljøvenlig motorrens
– på kun 20 minutter
Danske HYDRIVE er rensemetode, der renser din motor indvendigt og helt uden kemiske produkter. HYDRIVE er en maskine, der renser motoren ved hjælp af brint, som bliver til vand, når processen er slut. Det tager kun 20 minutter, og ni ud af ti bilejer mærker en tydelig forbedring af bilens motorgang. Samtidig sparer de penge på brændstof.
Vedligehold og få mindre værkstedsregninger
Ved at vedligeholde motoren med en rens hver 6. måned, eller for hver 10.000 km, sikrer du, at din motor aldrig soder til eller tilstopper. Dermed kan du minimere risikoen – eller helt undgå – dyre reparationer på længere sigt. En HYDRIVE rens koster vejledende 899 kr. og du kan nu booke en rens til din motor hos Peter Olsen`s Automobiler i Havdrup

FDM og Motor-magasinet har testet HYDRIVE
FDM har lavet testrens på HYDRIVE miljøvenlige og hurtige rensemetode. FDM udtaler:

”Før testen kunne bilen ikke blive synet, men røggastallet faldt efter renseprocessen med 80% og bilen kunne synes (…) bilen kører godt 10 procent længere på literen.

Også Motor-magasinet er begejstret og giver HYDRIVE 6 stjerner i deres anmeldelse af HYDRIVE.

HYDRIVE – dansk udviklet teknologi
HYDRIVE er et dansk selskab, der har stor erfaring med motorrens og har i en lang årrække forsket i brintteknologi. På baggrund af både erfaring og forskning har HYDRIVE udviklet en serie af 100% miljøvenlige brint-rensemaskiner, der kan rense forbrændingsmotorer for sod mere effektivt end nogen anden kendt teknologi.
Ved hjælp af en patentanmeldt metode producerer rensemaskinerne højaktiv brint, der kan tilføres alle motor-konstruktioner, der gør brug af fossilt brændstof. Processen renser på effektiv vis motoren indvendigt, hvilket får motoren til at fungere bedre og forurene mindre.

Læs mere om teknologien bag på Hydrive.com.


EN HYDRIVE RENS GIVER:

✔ Bedre brændstoføkonomi

✔ Bedre acceleration

✔ Renere partikelfilter og katalysator

✔ Længere levetid

✔ Mere miljøvenlig udstødningsgas

HYDRIVE får

6 stjerner i Motormagasinet ★★★★★★
’I kraft af, at HYDRIVE præsenterer noget helt nyt, banebrydende og unikt, og som samtidig kan foretage en rensning uden brug af kemikalier, og hvor både CO- og HC-tallene taler deres tydelige sprog, giver jeg topkarakteren seks stjerner”

PÅ KUN 20 MINUTTER
RENSER HYDRIVE:

Ventiler
EGR Ventil
Turbo
Partikelfilter
Katalysator

 

Spørgsmål til HYDRIVE
eller til denne pressemeddelelse kontakt gerne:
Peter Olsen`s Automobiler
Salbjergvej 33
4622 Havdrup
Tlf. 46186887
Mob. 21202287
Snak med Peter

Eller
Uffe Lauge Jensen fra Hydrive på tlf. 31 57 03 06 eller via ulj@hydrive.dk

Deltag i debatten
Del.