I sommerferiens uge 32 blev den Rema 1000 SportsCamp for tredje gang afholdt i Havdrup Idrætscenter med masser af børn og unge fra hele landet.

I samarbejde med Havdrup Gymnastikforening afholdte arrangørerne af Rema 1000 SportsCamp årets camp i de dejlige faciliteter i Havdrup Idrætscenter. SportsCampens hovedfokus er at give børn og unge den bedste uge med sport, sjov, udvikling og venskaber.

Siden første camp tilbage i 2004 er konceptet blevet udviklet og forfinet helt ned i detaljen, og børnene får en oplevelse for livet. Succesen har betydet, at det der startede med en SportsCamp for 11-15 årige, i dag har udviklet sig til at omfatte flere forskellige camptyper for børn og unge i alderen 8-15 år samt en FamilieCamp.

Unikt for Havdrup er der en Springcamp, Dansecamp og en Multicamp, som alle bliver afholdt i den samme uge. På Sportscampen underviser dygtige unge mennesker fra hele Danmark i de forskellige sportsgrene som springgymnastik, dans, karate, fodbold, badminton og meget mere.

Men der bliver ikke blot undervist i de forskellige sportsgrene, der bliver også leget og socialiseret på kryds og tværs, og de unge deltagere danner nye venskaber på tværs af landsdele. Den danske sommer viste sig fra sin varmeste side, så der blev også brugt en del tid på vandleg udendørs.

Ved ugens afslutning kunne en flok glade børn og unge tage trætte hjem efter at have boltret sig i de mange redskaber og dejlige haller i Havdrup i deres sommerferie.

Havdrup Gymnastikforening håber at kunne fortsætte samarbejdet med teamet fra Rema 1000 SportsCamp i årene der kommer.

Kilde: Havdrup Gymnastik

Deltag i debatten
Del.