300 svømmere hopper i vandet i Solrød Svømmehal, når der på lørdag er Sunswim 2019. Det rekordstore stævne er en markering af klubbens stadig større fokus på at fremme svømmeglæden og talentudviklingen hos børn og unge

Med flere end 300 svømmere fra klubber på hele Sjælland er der tale om et rekordstort stævne, når Solrød Svømmeklub på lørdag d. 25. maj afholder Sunswim 2019.

Fra indsvømningen kl. 7.30 til sidste løb mere end 10 timer senere vil svømmere, trænere og pårørende fylde svømmehallen og idrætscentret med store forventninger, opmuntrende tilråb, sejrsrus … og hvad der ellers hører sig til, når seje drenge og piger hopper i vandet i jagten på medaljer og personlige rekorder.

Fremmer svømmeglæden hos alle

Forældre, trænere og andre frivillige har brugt flere måneder på at forberede dette stævne, der i omfang aldrig er set tidligere i klubbens historie.

”Stævnet er en markering af Solrød Svømmeklubs status som en klub, der tager svømmesporten seriøst og som bidrager til at fremme svømmeglæden og talentudviklingen hos børn, unge og voksne,” fortæller Lars Kilhof, der er formand for Solrød Svømmeklub.

Kilde: Solrød Svømmeklub

Deltag i debatten
Del.