Solrød FC har besluttet, at oprette et Pigeakademi, for fodboldpiger i alderen U10-U11-U12-U13-U14 (årg. 2008-2007-2006-2005-2004), der brænder for fodbold og som ønsker lidt flere udfordringer i hverdagen.

Pigefodbolden i Danmark er ved at vokse sig stor – både breddemæssigt, men også elitemæssigt. Senest bevist med Danmarks flotte sølvmedalje ved EM. Solrød FC er en seriøs pigeklub med hold i alle årgange og masser af piger, som brænder for at spille fodbold.

De fleste fodboldspillere vil gerne blive endnu dygtigere. Mange vil også gerne træne mere end den ene eller de to gange om ugen, som der er mulighed for i den klub, hvor man til dagligt spiller fodbold.

Derfor står Pigeakademiet klar til at tage endnu et skridt i forhold til at optimere fodboldtræningen for U10 – U14 piger i regionen. I mange klubber og på mange hold udføres således allerede et enormt arbejde for at sikre de bedste betingelser for udviklingen af den enkelte spiller – uanset niveau.

Solrød FC ønsker derfor, at medvirke til at skabe et træningstilbud, hvor man uanset om man er breddespiller eller om man savner udfordringer i hverdagen i sin egen klub, vil opleve, at Pigeakademiet stå klar med et træningstilbud, der matcher behovet.

Pigeakademiet tilbyder en forårspakke med 10 træningspas, hvor der er fokus på individuel udvikling, som spiller.

I den forbindelse finder Solrød FC det vigtigt at påpege, at man ikke skifter klub, fordi man er en del af Pigeakademiet, men fortsætter med at spille i sin egen klub.

Solrød FC tror på princippet om, at man skal udskyde selektionen af de bedste. Hvis de bedste spillere bliver i deres lokale klub, kan området mønstre flere dygtige hold og bevare nogle spændende og jævnbyrdige kampe.

Pigeakademiet er derfor kun et træningstilbud, så vi sammen skaber et fodboldmiljø, hvor så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling.

Det er borneakademi.dk, som er ansvarlig for træningen efter deres OTA principper. Trænerne er alle DBU uddannet og rummer tidligere landstrænere og licenstrænere.

Flere oplysninger på www.sfc-pige.borneakademi.dk, herunder pris, tilmelding. Pigeakademiet starter træningen den 15/4, men allerede den 25/3 og 8/4 afvikles ÅBNE træninger. Tilmelding nødvendig.

Kilde: Børneakademi.dk

Deltag i debatten
Del.