Mange benytter naturligvis det gode vejr til at køre til stranden eller andre steder, hvor man kan bade. Det giver parkeringsmæssige udfordringer, hvilket også fremgår af denne døgnrapport længere nede.

Udover at det kan være ulovligt at parkere tæt på stranden, så kan det også give store problemer, hvis redningskøretøjer skal frem.

Er det en brandbil, så må man forvente, at en bil, der står i vejen blot bliver skubbet væk, men det kan jo også være et problem, hvis man ikke kan komme væk fra et område, hvor der er opstået brand.

Vi opfordrer derfor alle til at tænke sig godt om og vise hensyn til hinanden ved at lave lovlige og forsvarlige parkeringer. Måske medfører det, at du skal gå lidt længere for at komme til vandet, men det er ingen skade til at gå i det gode vejr.

Risikoen for en brand er stor i øjeblikket, og heldigvis har vi i Danmark været forskånet for de helt store brande indtil nu, men det kræver, at vi alle tænker os om og handler forsvarligt, hvis vi skal undgå store brande.

Karlstrup Kalkgrav

I denne uge var der igen anmeldelse fra badesøen ved Karlstrup Kalkgrav vedr. ulovlig parkering.

Der blev uddelt i alt 20 parkeringsafgifter til ulovlig parkerede biler i starten af ugen.

Torsdag kl. 16.09 var der igen ulovlige parkerede biler på Højagervej og Silovej. Politiet fik mange af bilerne væk fra stedet.

Det er vigtigt, at man tænker sig meget godt om, når man parkerer. Dels skal det naturligvis være lovligt, og dels kan det få katastrofale følger, hvis der er redningskøretøjer, der ikke kan komme forbi.

Brandvæsenet skubber biler væk med deres store køretøjer, men anderledes stiller det sig med ambulancer. Det er også vigtigt at parkere, så man kan komme væk, hvis der eks. opstår brand, hvilket er meget overhængende i disse dage.

Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.