Tril æg og rid på pony Palmesøndag

Har du prøvet at trille æg? Eller at ride på en pony?

Prøv begge dele Palmesøndag den 14. april.

Havdrup kirke inviterer nemlig til familiegudstjeneste i sognehuset på Bistrupvang 33 kl. 11. I anledning af Palmesøndag er sognehuset pyntet med palmegrene.

Det er til minde om den dag, Jesus red ind i Jerusalem på et æsel og blev modtaget som en konge af folkemængden med jubelråb og viftende palmeblade.

Efter den korte gudstjeneste leger børn og voksne “trille æg” på naturlegepladsen. Havdrup Ridecenter har lovet at komme forbi med et par ponyer, så børn der har lyst kan få en tur på ponyryg.

Til sidst spiser vi chokolade-påskeæg og og … det er en overraskelse!

Påskefrokost med 1000 km cello

Havdrup kirke inviterer i år til gudstjeneste i sognehuset 2. påskedag kl. 11 med efterfølgende frokost og et helt særligt foredrag med titlen ”1000 km cello”. Foredraget holdes af cellist Ida Riegels, som både spiller i gudstjenesten og efter frokosten.

Sidste forår gennemførte Ida Riegels en 1000 km lang koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa. Hun har sin helt egen stil. Hun har selv bygget sin cello, og hun har fundet ud af, at cykling med cello er godt for to vigtige ting:

For det første stiger hendes koncentrationsevne mærkbart, når hun er i god cykelform. Det betyder, at de 10.000 toner, som hun spiller udenad til sit koncertprogram, går meget nemmere efter et par timer i frisk luft på cykel.

”For det andet møder man en masse inspirerende mennesker, når man rejser på cykel – især nær man har en stor knaldrød cellokasse bagpå”, fortæller hun. – Samtidigt er disse møder med mennesker og de historier, som nogle folk fortæller, en stor del af inspirationen for hende til koncerterne.

Ingen tilmelding til frokosten, man dukker bare op. Og har man påskegæster eller voksne børn på besøg, så tag dem bare med til en anderledes og dejlig påskefejring. Ida Riegels spiller både Bach og egne kompositioner.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.